Songül Karlı uğruna Müge Anlı'ya çıkacağı eşine evdeki vazoyu bile kaptırmış! Yok böyle dolandırıcılık! Kendinden geçmekte haklıymış

TAKİP ET

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Songül Karlı, kendisini dolandırdığını iddia ettiği eski eşi Metin Yüncü ile mahkemede karşı karşıya geldi.

Reklam
Reklam

48 yaşındaki Songül Karlı muhtemelen şu sıralar kariyerindeki en çok konuşulduğu dönemi yaşıyor. Türk Halk Müziği sanatçısı Songül Karlı, gözler önünde büyük değişim geçirdi malumunuz. İlk haliyle son hali arasında dağlar kadar fark olan, pek çok operasyon geçiren ve kendisini Seda Sayan’a benzettiğine dair yorumlar bulunan Songül Karlı bundan kısa bir süre öncesine kadar aslında pek kolay bir hayat sürmüyordu. 

Müge Anlı ile Esra Erol Kuliste Birbirine Girdi! Olay Gönderme Sonrası Skandal Kavga!





2005 yılında oğlu Efe Furkan Gümüş’ün babası Baykal Gümüş’le evlenen Songül Karlı’nın evliliği 2008 yılında bitmişti. O süre zarfında sahnelere çıkmaya devam eden, ayrıca Uğur Arslan’la da Fox TV ekranlarında yayınlanan Su Gibi adlı evlendirme programını sunan Songül Karlı yine o programda Metin Yüncü ile evlenmişti 2012 yılında ardından da yerine Seda Sayan getirilmişti. Songül Karlı için kötü olaylar silsilesi de böylece başlamış oldu.


 

NE VAR NE YOK ALMIŞ GÖTÜRMÜŞ


Songül Karlı her ne kadar kameralar karşısında mutlu mesut bir evliliği olduğunu, eşini çok sevdiğini söyleyip, sürekli el ele pozlar verse işin aslı sonradan ortaya çıktı. Songül Karlı ve Metin Yüncü 2017 yılında boşandığını Karlı, kendisinin Yüncü tarafından dolandırıldığını iddia ediyordu. Dahası maddi durumunun çok kötü olduğunu açıklayacaktı yıllar sonra…

Bir süre geçtikten sonra ‘Metin Yüncü tarafından dolandırıldım, Müge Anlı’ya çıkıp hakkımı arayacağım’ açıklamasıyla gündeme gelen Songül Karlı o gün bugündür gündemden düşmüyor. Metin Yüncü kendisini dolandırdığı için beş parasız, bir ekmeğe muhtaç kaldığı dönemler yaşadığını söyleyen Songül Karlı şimdilerde sosyal medya reklamlarının ve magazinin gündeminin aranan isimlerinden. Karlı, önceki gün kendisini dolandırdığını iddia ettiği Metin Yüncü’yle mahkemede karşı karşıya gelmesiyle bir kez daha magazin gündeminin ilk sıralarına adına yazdırdı.



Songül Karlı’nın mahkemede anlattıkları ise adeta bir aksiyon filmi senaryosu gibi. Yaklaşık 100 Milyon TL’lik bir serveti olduğunu ve Metin Yüncü’nün hepsini erittiğini iddia eden Songül Karlı ayrıca, Yüncü’nün kendisinin MİT’te çalıştığını da söylediğini ekledi. Sık sık nakit sıkıntısı çektiği içinde arsalarını ipotek ettirdiğini de ekledi. Çift arasında dava ise ertelendi.