Sonunda bunu da yaptılar! Kış lastiğinde kiralık dönemi

TAKİP ET

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 10 yıldır araç lastikçiliği ile uğraşan Serdar Pektaş, alım gücünün düşmesi ve vatandaşın zorlanmasının ardından kış lastiğinde kiralık dönem başlattı!

Reklam
Reklam

Osmaniye’nin meşhur lastikçisi Sedar Pektaş, geçtiğimiz sene lastikte kiralık dönemine bu sene de devam etme kararı aldı. Yaptığı açıklamada; “Hayat şartları çok pahalı, alım gücü çok düştü. Vatandaşın dönemlik lastiğe para vermeye gücü yetmiyor, ikinci eli bile alamıyorlar.” ifadelerini kullandı.

1 hafta illa 10 gün arasında kiralanıyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 10 yıldır esnaflık yapan Serdar Pektaş, geçen sene vatandaşın yararına  olan bir kampanyaya bu sene de devam ediyor. Maddi durumu yetersiz olan vatandaşlara kış lastiğini kiralıyor. Serdar Pektaş kiralama işlemini şu şekilde gerçekleştiriyor:

“Lastikler çok pahalı, vatandaşın alım gücü az. Vatandaş için kış lastiklerini kiralıyoruz. Lastiğin ebadına göre 1 hafta ile 10 gün arasında kiraladığımız tekerlekleri söküp takıyoruz. Vatandaş burda taktırıp işlerini bitirip geri geliyor. Kira fiyatları da 200 liradan başlayıp 600-700 lira arasında lastiğin ebadına göre değişiyor.”