Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan sevgilisi Can Maxim Mutaf ile Paris'te evlendi

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bir süredir aşk yaşadığı basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile Paris'te dünya evine girdi. Çiftin nikahından ilk kareler yayınlandı.

Reklam
Reklam

YouTube'da çektiği makyaj videoları ile tanınan ve Instagram'da da milyonlarca takipçiye ulaşan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan dünya evine girdi. Bir süredir basketbolcu Can Maxim Mutaf ile aşk yaşayan Duygu Özaslan Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla sevgilisinin evlilik teklifini kabul ettiğini duyurmuştu.
 

Paris'te sürpriz nikah

Duygu Özaslan, sosyal medya hesabından bu sabah yaptığı paylaşımla müjdeli haberi takipçilerine verdi. Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf, Paris’te yapılan nikah töreni ile dünya evine girdi. Sosyal medya hesabından nikah fotoğraflarını paylaşan Duygu Özaslan, 'Biz bugün evlendik. Önümüzdeki üç gün için çok heyecanlıyız, hazır mısınız? Devamı yarın...' notunu düştü. Duygu Özaslan’ın nikah kıyafeti de takipçilerimden tam not aldı.

Tebrik mesajları yağdı

Sosyal medyada çok sayıda takip isteği bulunan Duygu Özaslan’ın paylaşımına takipçilerinden tebrik mesajları yağdı. Aynı zamanda çok sayıda ünlü isim de yeni çifti tebrik etti.