Sosyal medya fenomeni Meriç Keskin o videosu ile herkesi ağlattı

TAKİP ET

Konya Hayvan bakım evinde bir köpeğin canice öldürülmesi sonrası sosyal medya ve vatandaşlar ayağa kalkmıştı. hayvanseverler Konya bakım evinde bulunan köpekleri tek tek sahiplenmeye başladı. Sosyal medyada yaptığı hayır işleri ile dikkatleri üzerine toplayan Meriç Keskin de Konya'dan barınaktan bir köpek sahiplendi. Bakımsız haldeki köpekle Meriç Keskin'in buluşması herkesi duygulandırdı.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin en modern barınağı olarak bilinen Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bir Görevlinin elindeki kürekle bir köpeği başına vurarak öldürdüğü vahşet görüntüleri Türkiye'yi ayağa kaldırdı. hayvanseverler görüntülerin ardından Konya'daki barınağı Akın ederken yaşanan katliama çığ gibi tepkiler geliyor. Konya'da yaşanan katliam sonrasında hayvanseverler de devreye girdi. Barınaktaki hayvanlar tek tek sahipleniyor. O hayvanlardan birini de sosyal medya fenomeni Meriç Keskin sahiplendi.

Köpeği ile buluşma anı duygulandırdı

Instagram'da ve Twitter'da binlerce takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Meriç Keskin de tartışmaların odağında olan Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait sahipsiz hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezinden bir köpek sahiplendim. Meriç Keskin köpeğinin getirildiği ve kavuştukları anları sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile paylaştı. Bakımsızlıktan zayıflamış olan hayvanın veteriner bakımlarının yapıldığı sırada herkesin duygulandığı anlar izleyenleri ağlattı.