Sosyal medya sarıkları cübbeleriyle pavyona giden kişileri konuşuyor

TAKİP ET

Sosyal medyada yayınlanan bir video gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerde sarık ve cübbelerin ile pavyonda bir masada oturan kişiler görülüyor. Sosyal medya kullanıcıları sarıklı cübbeli kişilerin pavyonda alem yaptığını iddia ederken işin altından bambaşka bir gerçek çıktı.

Reklam
Reklam

Son dönemlerde İstanbul'da eğlence mekanlarının önünde tebliğ yapan kişiler sosyal medyada gündeme gelirken bu defa da Ankara'da sarıklı cübbeli adamların pavyon görüntüleri ortaya çıktı. Bir yandan pavyon içerisinde Eğlence devam ederken bir yandan da sarıklı Cübbeli kişilerin masada oturuyor olması sosyal medyada dikkat çekti.

Alem yaptıkları iddia edildi

Görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral haline gelirken sarı çocuk belli kişilerin pavyonda eğlendiği ve alem yaptığı iddia edildi. Ancak kısa süre sonra gerçek ortaya çıktı. Sarıklı ve cübbede olan 5 kişi pavyona tebliğ yapmaya gitmiş.

Sarıklı ve Cübbeli kişiler daha önce İstanbul'da bazı eğlence mekanlarının önünde, metrobüsle, kafelerde ve tekel bayi gibi yerlerde görülmüştü. Bu defa da pavyonda görülen sarıklı Cübbeli kişiler kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.