Sosyal medyada başarının sırrı! Yanınıza alın ve kayda girin!

TAKİP ET

TikTok platformunda başarılı olmanın yollarını araştıran çok fazla kişi var. Eğer bir sosyal medya platformunda başarılı olmak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit. Bu konuda yapılan bir araştırma şaşırttı. Yapılan araştırmaya göre anneanne, babaanne ve dedelerin oynadığı TikTok videoları çekenler çok fazla görüntülenme alıyor.

Reklam
Reklam

Günümüzde sosyal medyada başarılı olmak birçok açıdan avantajlı bir hedef. Ancak bunun için de bir çaba gerekiyor. Yapılan bir araştırmada sosyal medya ortamlarından birisi olan TikTok için yapılması gereken ortaya çıktı.
En çok onlar izleniyor
İngiliz Metro gazetesinin yaptığı habere göre, yapılan araştırmada büyükanne ve büyükbabaların katıldığı TikTok video içerikleri çok fazla görüntülenme sayısı alıyor. Genel anlamda 16 ila 24 yaş arasındaki kullanıcıların yüzde 70’inin yanlarında büyükbaba ve büyükanneleriyle çektikleri içeriklerden etkileşim aldığı araştırmada ortaya çıktı.
Z kuşağı seviyor
Z kuşağının katıldığı araştırmada yüzde 54 oranında bireyler büyükanne ve büyükbabaların yer aldığı sosyal medya içeriklerinden keyif aldığını belirtti.
İngiliz firma Talk Talk’ın yaptığı araştırmada aynı zaman büyükbaba ve büyükannelerin, dörtte birinin torunlarıyla bağ kurabilmek için TikTok’u nasıl kullanacaklarını öğrenmek istedikleri de ortaya konuldu. Onlar torunlarıyla bağ kurmak istiyor, torunları da büyükanne ve büyükbabaları ile çektikleri video içeriklerden çok fazla etkiletişim alıyorlar.

Yapılan araştırmada aynı zaman Z kuşağının en sevdiği sosyal medya platformunun da TikTok olduğu ortaya çıktı. Bu günümüzde sosyal medya konusunda bilgili olmak isteyen büyükbaba ve büyükannelerinde dikkatini çekmiş durumda.
TikTok uygulaması nedir?
Son zamanlarda Facebook, Twitter, İnstagram ve YouTube gibi popüler sosyal medya ortamlarını geride bırakmış durumdadır. Hatta Snapchat’i çok fazla seven Z kuşağı günümüzde TikTok’u daha çok kulanmaya başlamıştır. 15 saniyelik videolarla kendilerini gösterdikleri ya da izlemekten keyif aldıkları bir çeşitli video içerik ortamı olarak karşımıza çıkar.
Özel efektler, eğlenceli etiket ve çıkarmalarla herkesin kendi ilgi alanlarını tanıtabildiği, kendini gösterdiği ya da diğer insanları takip edebildiği platform 1 milyondan fazla kullanıcıya sahip, Türkiye’de de fazlasıyla popüler.