Sosyal medyada sevilen 'Davulcu' yanarak öldü

TAKİP ET

Antalya'da yaşayan sosyal medya fenomeni 'Davulcu' yanmış halde kendi evinin bahçesinde bulundu. Sosyal medyada yayınladığı videoları ile binlerce insanın beğenisini toplayan davulcunun geride mutlu anıları kaldı.

Reklam
Reklam

Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen olayda, “Davulcu” Habipler Mahallesi, 5721 Sokak’taki müstakil evinin bahçesinde bulundu. 46 yaşındaki müzisyenlikle uğraşan Handevi Gündoğan yalnız olarak evinin bahçesinde komşuları tarafından bulundu. Yanmış bedeni komşular tarafından bulunur bulunmaz komşular ihbar etti.

112’yi arayan komşuların çağrısıyla sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. İncelemelerde Gündoğan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay yerinin incelenmesinden sonra Gündoğan’ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Sosyal medya fenomeni “Davulcu”nun bedeninin tamamen yandığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Annesinin feryatları ise tüm mahalleyi inletti.

Sevildiği söylendi

Cenazesine gelen insanlar Gündoğan’ın çok sevilen birisi olduğunu ve mahallelerinin sevgisini kazandığı belirttiler. Akrabası Neşet Andariman, “İyi birisiydi, zararı olmazdı kimseye. Mahallede sevmeyen yoktu. Sabaha karşı ölüm haberi geldi, cesedi bahçede yanık haldeydi.” ifadelerini kullandı.