Sosyal medyam yok diyen MasterChef yarışmacısı Gülistan Şalk ekrana çıkınca bakın ne yaptı

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının yeni sezonu geçtiğimiz günlerde başladı. Yarışmacı seçimlere yapılırken dikkat çeken isimler de sosyal medyanın gündemine oturmaya devam ediyor. O isimlerden biri de Gülistan Şalk oldu. Yarışmada telefon ve sosyal medya kullanım olmadığını söyleyen yarışmacı ekrana çıktıktan sonra bakın ilk iş olarak ne yaptı.

Reklam
Reklam

TV8’in izlenme rekorları kıran programlarından olan Master Chef Türkiye Geçtiğimiz günlerde yeni sezonda başlamıştı. Şimdiden yeni sezon yarışmacıları dikkat çekerken aralarında bir isim öne çıktı. Yarışmaya geçtiğimiz günlerde katılan Gülistan Şalk isimli yarışmacı telefon kullanmadığını ve sosyal medya hesabı olmadığını söyleyince bir anda gündeme oturdu. Masterchef yarışmacısı Gülistan'ın güdeme geldikten sonra yaptığı ilk şey ise kendisine yeni bir sosyal medya hesabı açmak oldu.

Sosyal medyaya giriş yaptı

Master Chef Türkiye yarışmacı seçimi bölümünde ekrana gelen ve telefon kullanmadığını, sosyal medya hesabı olmadığını söyleyerek dikkatleri üzerine çeken yarışmacı Gülistan Şalk, Televizyona çıkmasının hemen ardından kendisine yeni bir sosyal medya hesabı açtı. Aslında sosyal medya hesabını daha önceden uçağın yarışmacı aktif olarak kullanmaya yarışma başladıktan sonra başladı. Kendisine gelen eleştiri ve tepkilere de Instagram'dan cevap veren yarışmacı, programın tavsiyesi sebebiyle sosyal medya hesabı açtığını söyledi.

Kafa zehir gibi çalışıyor

Yarışma sırasında kendisine sorulan sorulara sosyal medya kullanmadığını ve telefon kullanmadığını söyleyerek cevap veren yarışmacının sosyal medyaya giriş yapması izleyicilerin de dikkatinden kaçmadı. Birçok izleyici Gülistan Şalk'ın fotoğrafının altına “kafa zehir gibi” çalışıyor yorumları yaptı. İzleyiciler Master Chef Türkiye yarışmacısı Gülistan'ın dikkat çekmek için yarışmada böyle bir açıklama yaptığını düşünüyor. Gülistan ise adına sahte hesap açılmaması için programın tavsiyesi ile sosyal medya kullanmaya başladığını söylüyor.