Sosyal medyayı salladı! Seda Sayan ile Billie Elish'in düeti 24 saatte milyonlarca defa izlendi

TAKİP ET

Son dönemlerde özel hayatı ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Seda Sayan bu defa son videosu ile olay yarattı. Sosyal medyada Nazmiabin adıyla paylaşım yapan bir kullanıcı Seda Sayan ile Billie Eilish video paylaşımı yaptı. Seda Sayan Billie Eilish düeti Kısa süre içinde sosyal medyada gündeme otururken sadece 24 saatte milyonlarca kez izlendi.

Reklam
Reklam

Star TV ekranlarında yayınlanan sabahların sultanı Seda Sayan programı ile bu sezona damga vuran ve son olarak yaptığı 7. evlilik ile de adından çok söz ettiren Seda Sayan son videosu ile gündeme oturdu. Nazmiabin Isimli sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Nazmi Özdil Seda Sayan ile Billie Eilish video paylaşımı yaptı. Sosyal medyada hızla yayılan video bir anda viral hale dönüşürken daha 24 saat dolmadan 2 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştı.
 

Sosyal medya yıkıldı

Daha önce de sosyal medya hesabından çok sayıda ünlü ismin yabancı sanatçılarla videosunu yapan Nazmi Özdil özellikle Shakira ve Will I. Am düetini Cansever, Rihanna Kibariye videoları ile çok konuşulmuştu. Nazmi Özdil bu defa da son dönemlerin gündemden düşmeyen ismi Seda Sayan & Billi Ellish montajı ile gündeme geldi.
 

Milyonlarca kez izlendi

Nazmi Özdil, Seda Sayan Ah Geceler şarkısını Billie Eilish'in "Lost Cause" adlı video Klibinin üzerine montajladı. Seda Sayan'ın klibini ise Billie Eilish'in Bad Guy klibine Montajlayan Nazmi Özdil başarılı dudak senkronizasyonu ile adeta sosyal medyada olay yarattı. Videoda Seda Sayan Ah Geceler şarkısını Billie Eilish Söylüyor gibi görülüyor.
 

2 milyondan fazla kişi izledi

Nazmi Özdil’in yaptığı Seda Sayan ile Billi Eliish montaj klip videosu Kısa süre içerisinde sosyal medyada viral haline dönüşürken paylaşım ve yorum rekoru kırdı. Twitter'da paylaşılan video sadece 24 saat bile olmadan 2 milyon kişi tarafından izlendi.