Soyunmak yetmedi sıra Masterchef'te! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Masterchef'te! Para basacak para o paylaşım sonrası…

TAKİP ET

Son dönemde paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasmin Erbil'in yaptığı paylaşım sonrası Masterchef ateşi yandı.

Reklam
Reklam

Son günlerde o şef geldi, bu şef gitti iddialarıyla gündeme gelen Masterchef, 2022 All-Star sezonuna hazırlanıyor. 4 sezon arasında en az izlenen sezonu 2021 yılında geride bırakan Acun Medya bu yüzden 2022’yi All-Star yapma kararı aldı. Son dönemde en çok konuşulan konu ise şeflerdi.

Mehmet Şef yolcu derken Acun Ilıcalı Somer Şef'i kapının önüne koydu! Masterchef kazanı fokur fokur kaynıyor


Mehmet Şef'in akıbeti hakkında resmi ayrılık açıklaması geldi! Masterchef'e Arda Türkmen geliyor dendi! Acun Ilıcalı 'haberi verin' dedi


Arda Türkmen Yeni Masterchef Jürisi Oldu! Herkes Mehmet Şef Bekliyordu Giden Şef Ters Köşe İsim Oldu!


Masterchef'in yeni jüri üyesi belli! Mehmet Şef'in dolar kaprisini çekmeyen Acun Ilıcalı eski dosta el açtı kesenin ağzını da!






Soyunmak yetmedi sıra Masterchef'te! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Masterchef'te! Para basacak para o paylaşım sonrası… Önce Mehmet Yalçınkaya’nın, Somer Sivrioğlu’nun dolar kuru üzerinden maaş almasından rahatsız olması nedeniyle jürilikten ayrılacağı  sonrasında, Somer Sivrioğlu’nun Avustralya’daki restoranlarına vakit ayırmak için yarışmadan çekileceği iddia edildi. Mehmet Yalçınkaya, Instagram’da kendi ağzıyla yaptığı açıklamada jüri koltuğunda kalacağını doğruladı. Ancak Somer Sivrioğlu’nun ayrılık ya da yarışmada kalma açıklaması gelmedi.

KADRO ŞEKİLLENİYOR

Masterchef 2022 All-Star kadrosunun ise iddialı isimlerden oluşması bekleniyor. Yarışmacı kadrosu hakkında ortaya atılan isimlerden bazıları ise şunlardı: Emir Elidemir, 3.sezon şampiyonu Serhat Doğramacı, Barbaros Yoloğlu, Alican Sabunsoy, Yasin Obuz, Ayyüce Kamit’ti. Henüz yarışmacı kadrosu hakkında ipucu bunlar olsa da bomba bir kadronun geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bu doğrultuda flaş bir iddia bugün geldi ve sosyal medya yerinden oynadı. 



Sosyal medyada yer alan iddialara göre Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, Masterchef’e hazırlanıyor… İlk olarak bir magazin programında sunuculuk yapan Yasmin Erbil sonrasında oyunculuk dersleri aldı. Oyunculuk alanında ilerlemek isteyen Yasmin Erbil ardından Yasak Elma’da birkaç bölüm rol alarak oyunculuk için ilk adımını atmıştı. Ancak anlaşılan o ki, gönlünde yatan aslan başkaymış.

Önceki gün Instagram hesabında yaptığı paylaşımla kafaları karıştıran Yasmin Erbil, ‘Masterchef’e mi gidiyor?’ sorularının sorulmasına neden oldu. İşin daha ilginç yanı ise Yasmin Erbil’in alacağı ücret. İddialara göre Yasmin Erbil, diğer yarışmacılarından farklı olarak daha yüksek bir ödeme tarifesine tabi tutulacak.



Öte yandan Masterchef’in yeni sezonu olan 2022 All-Star sezonunun hali hazırda yayınlanmakta olan Survivor 2022 All-Star’ın final yapacağı Haziran 2022 sonundan itibaren 1 haftalık süre zarfında yayın hayatına başlaması bekleniyor. Kadro ve jüri kadrosu ise henüz netleşmedi.