Spotify'ın yeni özelliği Türkiye'de kullanıma sunuldu

TAKİP ET

Dünyanın en çok indirilen müzik uygulaması Spotify'ın yeni özelliği Türkiye'de kullanıma sunuldu. Yeni özelliği göre çalınan şarkılarda artık şarkı sözleri de bulunacak. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Dünyada milyonlarca kişi tarafından indirilen müzik uygulaması Spotify yeni özellikleriyle kullanıcılarının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Son olarak ABD ve Avrupa ülkelerinde kullanıma sunulan şarkı sözü senkronizasyon özelliği an itibariyle Türkiye’de kullanıma sunuldu. Türkiye’deki Spotify kullanıcılarının da faydalanabileceği bu özellik sayesinde hem ücretsiz ve hem premium Spotify hesapları bulunan kullanıcılar müzik dinlerken şarkı sözlerini de okuyabilecek.
Yeni Özellik Her Cihazla Uyumlu Olacak
Spotify’ın en yeni özelliği olan şarkı sözü senkronizasyonu bir çok teknolojik cihazla uyumlu olacak. Apple, Samsung, Xiaomi gibi akıllı telefon ve tablet modellerinin yanında masaüstü ve laptop bilgisayar modelleriyle de uyumlu olacak olan bu yeni özelliğin PlayStation ve XBOX gibi oyun konsollarında da kullanılabileceği öğrenildi.
Spotify’ın bu yeni özellikle birlikte rakipleri Apple Music, SoundCloud, Deezer gibi şirketlerle büyük bir rekabete gireceği tahmin ediliyor. İsveç menşeili müzik uygulamasının bu yeni özelliği çalan müziğin altında bulunan şarkı sözleri bölümünde yer alıyor.

 

spotify spotify yeni özellik spotify şarkı sözü özelliği