Squid Game 2.sezon ne zaman? Netflix Squid Game yeni sezon için son gelişmeler

TAKİP ET

Yayına başladığı 17 Eylül 2021 tarihinden itibaren çok kısa bir zaman içinde birçok hayran kitlesine ulaşan Squid Game dizisi en çok izlenen yapımlar arasında en ön sırada yer aldı. İlk sezonunu tamamlayan dizinin hayranları tarafından ikinci sezonu ise büyük bir heyecan ile bekleniyor ve '' Squid Game dizisi 2. Sezonu ne zaman başlayacak? '' sorularını da araştırmaya başladılar. Peki efsane dizi Squid Game 'in 2. Sezonu ne zaman başlayacak? Squid Game dizisinin 2. Sezonu olacak mı? işte yanıtlar..

Reklam
Reklam

Yayın hayatına başladığı 17 Eylül 2021 tarihinden itibaren çok kısa bir zaman içinde birçok hayran kitlesine ulaşan Squid Game dizisi en çok izlenen yapımlar arasında en ön sırada yer aldı. İlk sezonunu tamamlayan dizinin hayranları tarafından ikinci sezonu ise büyük bir heyecan ile bekleniyor ve ‘’ Squid Game dizisi 2. Sezonu ne zaman başlayacak? ‘’ sorularını da araştırmaya başladılar. ‘’ Squid Game dizisinin yeni sezonu ne zaman olacak? ‘’ sorusunun cevabı, diziyi ilk sezondan itibaren takip edenler tarafından merak edilmektedir. Squid Game dizisinin yönetmeni olan Hwang Dong – hyuk ise bu konu hakkında verdiği bir röportajı sırasında şu şekilde konuştu;
‘’ Dizinin ikinci sezonu için çok büyük bir baskı, çok fazla sayıda talep ile arzu vardı. Sanki bize başka bir seçenek kalmamıştı. ‘’ dedi. İlk sezonu yayınlandığı andan itibaren dünya genelinde çok büyük bir çıkış yakalayan Squid Game dizisinin yeni sezon yayın tarihinin ne zaman olacağı da epey bir merak edilmektedir. işte karşınızda Squid Game dizisinin 2. Sezonuna dair yaşanan son gelişmeler..

Squid Game dizisi 2. Sezonu ne zaman yayınlanacak?
Netflix ‘in orijinal dizisi olan Kore yapımı Squid Game dizisnde yönetmen olan Hwang Dong – hyuk, bu konu hakkında vermiş olduğu bir röportajı esnasında, ‘’ İkinci sezon için üstümüzde çok büyük bir baskı, çok fazla talep ile arzu vardı. Sanki bize başka bir seçenek kalmamıştı ‘’ şeklinde konuştu. Ayrıca yönetmen Dong – hyuk, bu durumun henüz bir plan aşamasında olduğunu da sözlerine ekledi.
Squid Game dizisinin 2. Sezonu için yapılacak olan çalışmaların ne zaman başlayacağına dair henüz net bir tarih verilmedi. Dizi hakkında kesin bilgiler paylaşıldıkça bizler de haberimizde bu bilgileri sizler için paylaşacağız.
 

squid game netflix squid game 2. sezon olacak mı squid game 2. sezonu ne zaman?