Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix Squid Game yeni sezonu hakkında bilgiler

TAKİP ET

Squid Game dizisi Netflix'in popüler yapımlarından biri oldu. Dizinin 1.sezonu çok fazla beğenildi. Squid Game dizisinin 2.sezon ne zaman yayınlanacağı araştırılmaktadır. Squid Game 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Bu haberimizde Squid Game dizisiyle ilgili detayları sizler için derledik. İşte Squid Game yeni sezonu hakkında bilgiler...

Reklam
Reklam

Squid Game dizisi son dönemin en popüler yapımlarından biri oldu. Netflix'in popüler dizisinin 1.sezonu yayınlanmıştı. Dizinin 2.sezonunun ne zaman olacağı araştırılmaktadır. Squid Game 2.sezon ne zaman?

Squid Game 2.sezon ne zaman?

Son dönemde popüler olan Kore dizisi "Squid Game"in beklentisi devam ediyor. İlk sezonun geride bırakıldığı dizinin ikinci sezonu için araştırmalar hızlandı. Netflix dizisi "Squid Game"in yönetmeni Hwang Dong-hyuk bir röportajda şunları söyledi: "İkinci sezon çok stresli.  Çok fazla talep ve istek geldi . Başka seçeneğimiz yok gibiydi" dedi. Öte yandan Donghyuk, hala planlama aşamasında olduğunu da söyledi.İkinci sezonun ne zaman başlayacağı belli değil.Bu durumda, mevcut bilgileri haberlere dahil edeceğiz.

Squid Game Squid Game 2.sezon