Squid Game'in 2. sezon olacak mı? Netflix Squid Game için yeni sezonu resmen duyurdu

TAKİP ET

İlk sezonuyla oldukça ses getiren Squid Game dizisi uzun bir süre dillerden düşmedi. İlk 28 günde 1,650,450,000 saat izlenmeye ulaşan Squid Game dizisinin 2. Sezonu olup olmayacağı merak ediliyor. Kore yapımı olan Squid Game dizisinin 2. sezonu araştırılıyor. Squid Game dizisi 2. Sezon gelecek mi? Squid Game çekilecek mi? soruları araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar…

Reklam
Reklam

Squid Game dizisi konuşulmaya devam ediyor. Farklı bir yapım olmasıyla herkesi etkisi altına alan dizinin 2. sezonu merak ediliyor. İlk sezondan hızını alamayan izleyiciler 2. Sezonu araştırmaya başladı. Squid Game dizisi 2. Sezon gelecek mi? Squid Game çekilecek mi? soruları araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar…

SQUİD GAME 2. SEZON GELECEK Mİ?

Netflix platformunda ekranlara gelen Kore yapımı dizi büyük ses getirdi. Tüm dünyayı etkisi altına alan Squid Game çılgınlığı izleyiciler tarafından araştırılıyor. İlk sezonu ilk 28 günde 1,650,450,000 saat izlenmeye ulaşarak bir rekora imza attı. 

Uzunca bir süre konuşulan diziden yüzleri güldürecek haber geldi. Birçok yapıma eğlenceye konu olan Squid Game izleyenleri kendine hayran bıraktı. Dizinin ilk sezonu bitse de etkisinden bir türlü çıkılamadı. Dizinin son sahnesi de dizinin 2. sezonun geleceğine dair sinyaller verdi. Şimdiye kadar kimseden net bir açıklama gelmemişti. Fakat son yapılan açıklama hayranlarını heyecanlandırdı.

Kore yapımı olan Squid Game dizisinin 2. sezonu onay aldığını resmen duyurdu. Kore yapımı dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, kendi açıklamasında 2. sezonun geleceğini söyledi. Hwang Dong-hyuk hatta 3. sezonun da gündemde olduğunu belirtti. Daha önce yeni sezonun gündemde olduğundan bahseden Netflix'in eş CEO'su Ted Sarandos dün yaptığı açıklamada ise gelecek sezonu doğrulayarak "Kesinlikle. The Squid Game evreni yeni başlıyor," ifadelerini kullandı.

SQUİD GAME OYUNCULARI 

Park Hae-soo - Cho Sang-woo

Lee Jung-jae - Seong Gi-hun

HoYeon Jung - Kang Sae-byeok

Oh Yeong-su Oh Il-nam

Anupam Tripathi, Abdul Ali

Heo Sung-tae Jang Deok-su

Kim Joo-ryoung - Han Mi-nyeo

Squid Game squid game 2. sezon Squid Game 2. sezon geliyor