SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı emeklisi milyonlara müjde! Maaşa ek 1500 TL ödeme yatıyor, hesaplarınızı kontrol edin!

TAKİP ET

Milyonlarca SSK, BAĞ-KUR, emekli sandığı emeklisi vatandaş son dakika haberi geldi. Maaşları yetmeyen cefaker emeklinin yüzü artık gülecek. Çünkü emekli maaşına ek hesaplara 1500 TL nakit para yatıyor. Emeklilerin geçim sıkıntısı artık ortadan kalkıyor. Adeta ilaç gibi gelecek olan ek ödemelerin detaylar haberimizin devamında...

Reklam
Reklam

Cefakar emekli artık maaşlarına yapılacak olan ek ödemeleri görmek istiyor. Milyonlarca emekli adeta enflasyon canavarı karşısında edilmiş durumda. Bu durumdan kurtulmak isteyen emekliler hükümetten atılacak her türlü adımı yakından takip ediyor. Maaşları yetmeyen, fatura Kira derdi ile ay sonu nasıl getireceğini düşünen emekli vatandaşlara nihayet güzel haber geldi. Türkiye'de bulunan 13.5 milyon emekli için ek ödeme başlıyor. Emeklinin derdine derman olacak, adeta ilaç gibi gelecek maaşa ek 1500 TL ödeme müjdesi son dakika haberi olarak verildi. Hemen hesaplarınızı kontrol edin çünkü paralar hesaplara geçmeye başladı.

SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı emeklisi milyonlara müjde! Maaşa ek 1500 TL ödeme yatıyor, hesaplarınızı kontrol edin! Emeklileri mutlu edecek artık dertlerine son verecek son dakika gelişmesi yaşandı. Milyonlarca emekli vatandaşın hesabına maaşı ek 1500 TL ödeme geçecek nokta hem de tüm emekliler bu ödemelerden faydalanacak. Yapılan görüşmeler ve emeklilerin talepleri nihayet cevap buldu. Ödemeler başlıyor ve emekli vatandaşların hemen hesaplarını Kontrol etmesi istendi. Üstelik ek ödeme maaştan ayrı olarak verilecek. Yani ek ödemeden faydalanmak için maaş günü beklemeye gerek kalmadı. Peki, başvuru süresi var mı? Emekliye ek ödeme ne zaman hesaba geçecek? Emekli maaşlarına ek zam müjdesi haberimizin devamında…
 

1500 TL Ek ödeme maaşa yansıyacak

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik krizin etkilerini en fazla emekli vatandaşlar hissediyor. Çünkü en düşük emekli maaşı şu anda 2500 TL Ancak bu para ile ay sonunu getirmek Maalesef ki imkansız. Neyse ki hükümetin vermediği desteği emekli vatandaşlara bankalar veriyor. Bankaların özendirme dönemi başladı ve emekli vatandaşların maaşına ek olarak banka promosyonu yapıyor. Üstelik de Bankaların emekli promosyon ödemesi en az 1500 TL olarak hesaplara geçiyor. ayrım yok, SSK, BAĞ-KUR, emekli sandığı ve dul ve yetim aylığı alanlar promosyon ödemelerinden anında faydalanabiliyor. Tabii ki başvuru şartı ile emekli promosyon ödemeleri veriliyor. Üstelik bazı bankalarda promosyon ödemeleri 5 bin TL'ye kadar yükseliyor. Burada tercih tamamen emekli vatandaşlara kalıyor. Emekliler isterlerse seçtikleri bankaya maaşlarını taşıyıp 3 yıl boyunca kalma taahhüdü vererek ödemelerden anında faydalanıyor.
​​​​​​​

Başvuru süresi var

Emekliye banka promosyonu ödemeleri için başvuru süresi var. Zamanında başvuru yapan emekliler ödemelerden anında faydalanabiliyor. Birçok bankanın süreci Haziran ayının sonunda bitiyor. O nedenle emeklilerin Haziran ayının sonuna kadar istedikleri bankanın seçmeleri ve tabii ki de maaşlarını taşıyarak başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Bankaların emeklilerden istediği en önemli şart maaşa taşımak ve 3 yıl boyunca da kalma taahhüdü vermek. Bunun yanında emekli vatandaşlar bazı ek koşulları da yerine getirmek zorunda kalabilir. Çünkü yüksek emekli promosyonu veren bazı bankalar 2 adet otomatik ödeme talimatı talebinde de bulunabiliyor.