SSK, Bağ-Kur emeklilerine müjde ! Emeklilere kamu bankalarından 3.250 TL ödeme yapılacak!

TAKİP ET

SSK, Bağ-Kur emeklilerinin beklediği haber geldi. Son dakika yapılan açıklamaya göre emeklilere 750 TL ile 2500 TL arasında ödeme yapılacağı oldu. Bunun üzerine ödemelerin ne zaman yapılacağı araştırılmaya başladı. Emekli maaşını banka şubelerinden alan vatandaşların başvuruları Ocak ayında yapılacaktı. SSK, Bağ-kur emeklilerine yapılacak ödeme detayları haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Kamu bankalarından yapılacak başvuruların ne zaman yapılacağı araştırılırken emeklilerin hesaplarına yatırılacak ödemenin belli şartları sağlayan vatandaşlara yatacağı bilinmektedir. SSK, Bağ-Kur emeklilerinin ödeme hesaplara yatacak para detayları şöyledir;

Kamu bankaları emekli vatandaşlara verdikleri ihtiyaç kredilerinin yanı sıra 750 TL’ye kadar kredili mevduat hesabı artı para ve emekli promosyonu olarak ödeme yapacak. Emeklilere yapılan son zam sonrasında en düşük emekli maaşı 2500 TL olarak belirlenirken, 2500 TL’nin üzerinde emekli maaşı olan vatandaşlar da 750 TL’ye kadar bankalardan emekli promosyonu alabilecek. 


Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası konu hakkında açıklamasını yaptı. Emekli maaşını kendi bankasından alan emeklililere 750 TL'ye kadar ödeme yapılırken 2500 TL artı para ödeyeceğini belirtti. Banka üzerinden kişiler maaş almış olacaktır. 
SGK desteği ile verilecek bu ödemelerde emekli promosyonu alabilmeniz için bankadan maaş almanız ve bu maaşı 3 yıl boyunca başka bir bankaya taşımayacağınızı taahhüt etmeniz gerekmektedir. 

Ziraat bankası emekliye ödeme SSK emeklisine ödeme Bağ-kur emeklisine ödeme