SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisini sevindiren maaş promosyonu gelişmesi

TAKİP ET

14 milyon emekli için maaş promosyonunda yeni gelişme. İş Bankası promosyon rakamlarını yükseltti. Resmi açıklama yapıldı, başvuru yapan 7500 TL maaş promosyonu alacak.

Reklam
Reklam

14 milyon emeklinin yüzünü güldürecek duyuru Türkiye İş Bankasından geldi. Resmi internet sitesinden bu sabah saatlerinde açıklama yapan İş Bankası, emekli maaş promosyonunu yükseltti. Ayrıca İş Bankası SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisi için başvuru tarihlerini de uzattı. iş bankasının emekli promosyon ödemeleri ne dul ve yetim aylığı alanlarda başvuru yapabilecek.

Türkiye İş Bankası milyonlarca emekli için maaş promosyon ödemelerinde hem süreyi uzattı hem de rakamları güncelledi. İş Bankası'nın resmi internet sitesinden Sabah saatlerinde yapılan açıklamada maaş promosyonunda rakamlar rekor seviyeye çıkarıldı. 31 Ekim tarihine kadar uzatılan emekli maaş promosyonu kapsamında Türkiye İş Bankası emekli müşterilerine 7500 lira Ödeme yapacak. Maaşını taşıyan emekliler anında ödemeden faydalanacak.

Resmi açıklama bu sabah geldi

Türkiye İş Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden konu ile ilgili önemli Açıklama bu sabah saatlerinde yapıldı. Yapılan açıklamada Şu ifadeler kullanıldı;

“T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Eylül 2022 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Maaş promosyonuna ek ödeme verilecek

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan resmi açıklamada aynı zamanda vatandaşların İşCep aracılığı ile başvurularını yapabileceği bildirirdi. Yani emekliler maaşlarını taşımak için şubeye gitmeyecek İşCep uygulaması üzerinden maaş taşıma başvurusu yapabilecek. İş Bankası tarafından sağlanan emekli promosyon kapsamında Emeklilere promosyon ödemesine ek olarak avantajlı kredi ve kredi kartı seçenekleri de sunulacak nokta Ayrıca emeklilere İş Bankası mobil uygulamasından yapacakları havale ve EFT işlemlerinde ücret ödemeyecek.

Maaşını İş Bankası'na taşıyan emekliler 31 Ekim 2022 tarihine kadar emekli yakınlarına referans olmaları halinde 500 TL'ye Varan Pazarama maxipuan kazanma şansına da sahip olacak.