SSK, Bağ-Kur ve diğer tüm emeklilere ikramiye müjdesi geldi! 1 maaş ikramiye emeklilerin olacak

TAKİP ET

SSK, Bağ-Kur ve diğer tüm emeklilere ikramiye müjdesi geldi. Buna göre 1 maaş ikramiye emeklilerin olacak. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

SSK, Bağ-Kur ve diğer tüm emekliler maaşlarının zamlanmasının ardından bankaların promosyon ödemelerini yakından takip ediyor. Bir çok banka emeklileri kendi müşterisi yapmak için önemli fırsatları piyasaya sürmeye devam ediyor. Bankalar arasındaki bu rekabet en çok emeklilerin işine yaradı. Emekli vatandaşlar maaşlarını söz konusu bankalara taşıması halinde promosyonun dışında bir maaşlık ikramiyenin de sahibi olacak. Bu haberle beraber yüzü gülen emekli vatandaşlar konu hakkında daha fazla bilgiye ulaşmaya çalışıyor. 
Emekliler 1 Maaş İkramiye Müjdesi
Emeklilere 1 maaş ikramiye müjdesi geldi. Maaşlarını Ziraat Bankası, TEB Bankası, Halkbank gibi bankalara taşıyan emekli vatandaşlar emekli promosyonunun dışında bir de 1 maaşlık ikramiyenin sahibi olacak. İşte bankaların başlattığı promosyon kampanyaları:
TEB Bankası
Emekli maaşlarını TEB Bankası’na taşıyan vatandaşlara 1000 TL - 1600 TL arasında promosyon koşulsuz şartsız veriliyor. 
Ziraat Bankası
Emekli maaşlarını 3 yıl boyunca Ziraat Bankası’ndan almak üzere taahhüt veren emeklilere 500 TL - 750 TL arasında promosyon ödemesinin sahibi olacak. Başvuru için Ziraat Bankası şubelerine müracaat edebilir.
Garanti BBVA
Emekli maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıyan ve üç sene boyunca maaşlarını buradan alacaklarına dair taahhüt veren vatandaşlar 1000 TL - 1500 TL arasında promosyon ödemesi alıyor. Tanıdıklarını bankaya getiren kişilere ekstra olarak 150 TL daha veriliyor. 
Yapı Kredi
Maaşlarını Yapı Kredi’ye 3 yıl boyunca taşıyan emekli vatandaşlara 1200 TL - 1700 TL arasında promosyon ücreti ödeniyor. 
DenizBank
Emekli maaşını 3 sene boyunca Denizbank’a taşıyan emeklilere 675 TL - 1000 TL arasında promosyon ödemesi verilecek. DenizBank şubeleri vatandaşların başvurularını bekliyor. 
Halkbank
Emekli maaşlarını Halkbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca emekli maaşlarını buradan alacaklarına dair taahhüt veren emeklilere 500 TL - 750 TL arasında promosyon ödemesi yapılıyor. 

SSK Bağ-Kur 1 maaş ikramiye emekli maaşı Banka promosyon müjdesi