SSK, Bağ-Kur ve diğer tüm emeklilere müjde! 1800 TL başvuru yapanların hesaplarında olacak

TAKİP ET

Ek gelir elde etme arayışlarına devam eden SSK, Bağ-Kur ve diğer tüm emeklilere müjdeli bir haber geldi. Bankaların duyurularına göre 1800 TL başvuru yapanların hesaplarında olacak. Ayrıntılar haberimizde...

Reklam
Reklam

Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılar çalışan vatandaşları olduğu gibi emekli vatandaşları da oldukça zorluyor. Günlük hayatlarını sürdürmek amacıyla ek gelir arayışına giren emeklilere müjdeli haber ise bankalardan geldi. Ülkemizin önde gelen bankalarından birisi olan TEB Bankası’nın yaptığı açıklamaya göre maaşlarını kendilerine taşıyan emeklilerin hesaplarına anında 1800 TL yatacak. Bu müjdeli haberle birlikte konu hakkında detaylarını öğrenmeye çalışıyor.
TEB’den Emeklilere Müjdeli Haber
Acil nakit ihtiyacı bulunan emeklilere müjdeli haber TEB Bankası’ndan geldi. TEB’den yapılan açıklamaya göre emekli maaşını kendilerine taşıyan, 2 adet fatura için otomatik ödeme talimati veren ve 3 yıl boyunca emekli maaşlarını TEB’den alacaklarına dair taahhütname imzalayan emeklilerin hesaplarına anında 1800 TL yatacak.
Emekli maaşlarını taşımakla beraber TEB adına kredi kartı hesabı açan kişilere ise her 100 TL ve üzeri alışverişlerde sağlıkta yüzde 20 fırsatı sağlanacak. 
8 Ekim 2021 tarihinden bu yana devam eden bu kampanya için verilecek promosyon ödemesi emeklilerin maaşlarına göre değişiklik gösterecek. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar TEB şubelerine müracaat edebilir veya Cepteteb mobil uygulamasına giriş yapabilirler.

TEB emekli maaşı zamları 1800 TL SSK Bağ-Kur