SSK, BAĞ-KUR ve emekli sandığı emeklilerine maaşa ek nakit 3000 TL müjdesi! Şart yok, geri ödeme yok, emekli olmak yetiyor!

TAKİP ET

Emekli Bayram ikramiyeleri 13,5 milyon emekli vatandaşın tek umudu oldu. Özellikle Ramazan Bayramı öncesinde istediğini alamayan emekliler kurban bayramını büyük bir heyecanla bekliyor ve sosyal medyadan isteklerini dile getiriyor. Henüz Kurban Bayramı ikramiyeleri ile ilgili bir gelişme yaşanmasa da emeklilerin yüzünü güldürecek haber geldi. Emekliye karşılıksız ve geri ödemesiz tam 3000 TL nakit para verilecek.

Reklam
Reklam

Tüm dünyayı kasıp kavuran ekonomik kriz ve Rusya ve Ukrayna arasında devam eden Savaş nedeniyle artık ekonomiler alt üst olmuş durumda. Yılbaşında emekli vatandaşlara ve asgari ücretliye yüklü miktarda zam yapıldı ancak Hayat pahalılığı o kadar çok arttı ki zamlar bu durum karşısında adeta uçup gitti. Emekli vatandaşlar ise umutlarını Ramazan Bayramı ikramiyesine bağlamıştı. Ancak Bayram ikramiyeleri ile de emeklilerin İstediği olmadı ve zam yapılmadı. Emekli vatandaşlar Şimdi ise gözünü kurban bayramına çevirmiş durumda. En azından Kurban bayramında Bayram ikramiyelerine güzel bir iyileştirme yapılması bekleniyor. Hükümetten de bu yönde önemli açıklamalar yapıldı Ancak şu an için kesinleşmiş bir tablo bulunmuyor. Fakat tüm bunların yanında emekli vatandaşların yüzünü güldürecek haberlerde geliyor.

SSK, BAĞ-KUR ve emekli sandığı emeklilerine maaşa ek nakit 3000 TL müjdesi! Şart yok, geri ödeme yok, emekli olmak yetiyor!

Milyonlarca emekli vatandaşın maaşı Temmuz ayında yeniden hesaplanacak. SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı fark etmeden emeklilerin maaşlarına zam verecek. Ancak bunun öncesinde bankalardan emekliye ek ödeme müjdeleri geliyor. Emekli vatandaşların cebini rahatlatacak Kurban bayramında rahat bir nefes almasını sağlayacak banka promosyonları peşpeşe açıklanmaya devam ediyor. Ödemeler emekli maaşına ek olarak yapılıyor ve anında emekli vatandaşların banka hesaplarına geçiyor. Sözleşme imzaladıktan sadece 3 gün sonra emekli promosyonu ödemesini hesabınızdan kullanmak mümkün.  Emekli banka promosyonu konusunda son duyuru ise Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Türkiye'nin en köklü bankaları arasında olan Yapı Kredi Bu sabah bir duyuru yaparak emekli vatandaşlara 3000 TL Ek ödeme yapacağını bildirdi. Peki, başvuru şartları neler?

Yapı Kredi'den emekliye 3000 TL nakit ödeme

Zor zamanlarında emekli vatandaşların yanında olmayı İlke edinen Yapı Kredi Bankası tam 3000 TL maaşa ek ödeme vermeye hazırlanıyor. Ödeme için başvurular 30 Haziran tarihine kadar devam edecek. Yapı Kredi'nin ek koşulu bulunmuyor emekli vatandaşlar sadece maaşlarını taşımaları durumunda ödemelerden faydalanabiliyor. Elbette sadece maaşınızı taşımak yeterli değil aynı zamanda bankada 3 yıl boyunca kalmamız gerekiyor. Ödemeler tüm emekliler için geçerli hem SSK, hem bağ-kur hem de emekli sandığı emeklileri ödemelerden faydalanabiliyor. Bunun yanında emekli vatandaşların sonradan cayma hakkı da bulunuyor. Ancak vazgeçen ve maaşını başka bankaya taşımak isteyen emeklilerin aldıkları promosyonu iade etmeleri gerekiyor.

Başvuru şartları

Cefakar emekli vatandaşların başvuru yapabileceği Yapı Kredi emekli promosyon ödemesi için tarihler belli oldu. Haziran ayının sonuna kadar başvuru yapmak ve 3 gün sonra hesabımızdan promosyon ödemesini kullanmak mümkün. Kurban Bayramı için Yapı Kredi’den gelen bu önemli adımı milyonlarca emeklinin değerlendirmesi bekleniyor. Yapı Kredi Bankası aynı zamanda emekliye nakit ödeme fırsatı da sunuyor. Nakit ödül imkanından faydalanmak isteyen emeklilerin Yapı Kredi Bankası'nın kredi kartını kullanıyor olmaları gerekiyor. 500 TL alışveriş yapan emekliler 150 TL nakit ödül fırsatından yararlanacak.