SSK, Bağ-Kur ve tüm emeklilere müjde! 1 maaş ikramiye verilecek

TAKİP ET

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjdeli haber geldi. Yeni yılda zamlı maaş alacak olan emeklilere bir sevindirici haberde banklardan geldi. Emekliler hem bankalardan promosyon alabiliyor hem de kefilsiz ve şartsız bir şekilde bir maaş ikramiye alabilecektir.

Reklam
Reklam

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjdeli haber geldi. Yeni yılda zamlı maaş alacak olan emeklilere bir sevindirici haberde banklardan geldi. Emekliler hem bankalardan promosyon alabiliyor hem de kefilsiz ve şartsız bir şekilde bir maaş ikramiye alabilecektir. Emekli olan vatandaşların maaşlarını alacakları bankayı seçmesi ve maaşlarını taşıması durumunda banka onlara hem promosyon hem de bir maaş ikramiye veriyor. Emeklilerim hem promosyonu hem de bir maaş ikramiye almaları için sadece maaşlarını bankaya taşımaları ve 3 yıl boyunca o bankada kalmaları gerekmektedir. 

Bankalar ne kadar promosyon veriyor?
Emekli olan vatandaşlar promosyon dönemi bitmeden maaşlarını bankalara taşımaya gerekmektedir. Promosyon dönemi Nisan ayının sonunda başlamaktadır. Bankaların verdiği promosyonlar şu şekildedir: 
TEB Bankası: Emekli maaşını TEB Bankası’na taşıyan emeklilere 1000 TL ve 1600 TL arasında promosyon ödenmektedir. Promosyon almak için ek bir koşul istenmiyor sadece maaşını taşımak yeterlidir. 
Ziraat Bankası: Emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyan ve 3 yıl kalma sözü veren emeklilere 500 TL ile 750 TL arasında promosyon verilmektedir. 
Garanti BBVA: Emekli maaşını Garanti BBVA taşıyan ve 3 yıl kalma sözü veren emeklilere 1000 TL ile 1500 TL arasında promosyon verilmektedir. Maaşını taşıdıktan sonra arkadaşını da bankaya getiren emekliye ek olarak 150 TL daha promosyon verilir.
Yapı Kredi Bankası: Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan ve 3 yıl kalma sözü veren emeklilere 1200 TL ile 1750 TL arasında promosyon verilir. 
DenizBank: Emekli maaşını DenizBank’a taşıyan ve 3 yıl kalma sözü veren emeklilere 675 TL ile 100 TL nakit promosyon verilmektedir.
Halkbank: Emekli maaşını Halkbank’a taşıyan emeklilere 500 TL ile 750 TL arasında promosyon ödeniyor. Halkbank’ta 3 yıl kalma sözü gibi bir koşul istemiyor. 
 

emekli emekli ikramiyesi emekliye müjde