SSK, Bağ-Kur ve tüm emeklilere müjde! 2.000 TL nakit avans, 80 bin TL kredi açıklaması yapıldı!

TAKİP ET

Yapılan son açıklamalar kapsamında bankalar belirledikleri miktarları müşterilerinin hesaplarına yatıracak. Belirtilen bankalardan maaşlarını alan kişiler bu ödemelerden yararlanabilecek. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

SSK, Bağ-Kur ve emekli vatandaşlara ödeme müjdesi yapıldı. Yapılan açıklamalar kapsamında belirtilen bankalardan maaşlarını alan vatandaşlara ödeme yapılacak. Vatandaşlar bu ödemeleri diledikleri zaman alabilecekler. İşte konuya ilişkin detaylar…
Emekli maaşı olan vatandaşlarımız ihtiyaç kredisi kullanmak istedikleri takdirde belirtilen şartlar kapsamında emekli maaşları üzerinden yüksek limitli kredi alabilmektedirler. Eğer ki maaşlarınızı Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank ya da PTT üzerinden alıyorsanız emekli promosyon kampanyası kapsamında 750 TL’ye kadar ödeme alabilmektedirler. 
Bin 500 TL’ye kadar emekli maaşı ya da dul-yetim maaşı alan vatandaşlar ödemeleri Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank ya da PTT üzerinden alıyorlarsa 500 TL promosyon fırsatından yararlanabilirler. Bunun yanı sıra bin 500 ile 2 bin 500 arasında emekli maaşı alan vatandaşlar ise kamu bankalarından ya da PTT üzerinden 625 TL emekli promosyonu alabiliyorlar. 2500 TL ve üzerinde emekli maaşı alan kişiler ise 750 TL'ye kadar emekli promosyonu alabiliyor.  
Kişiler bu promosyonları alabilmek için maaş aldıkları banka ile 3 sene taahhüt imzalamaları gerekmektedir. Dolayısıyla bu süre boyunca maaşlarını bu bankadan almaları gerekir. Kampanyaya ilişkin daha detaylı bilgi alabilmek için en yakın şubeye gidebilir ya da bananın müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. 
Tüm bunların yanı sıra 750 TL'ye kadar yapılacak olan emekli promosyon ödemeleri dışında kamu bankalarından ve PTT üzerinden emekli maaşı alan kişilere 2 bin TL'ye kadar nakit avans limitleri 80 bin TL'ye kadar gelir belgesiz borç kapatma kredisi de verilmektedir. 
 

ssk bağkur emekli nakit avans