SSK Bağkur ve Memur Emeklilerinin Tamamına Yapıkredi'den 2000 TL Karşılıksız Ödeme Yapılıyor!

TAKİP ET

SSK, Bağkur ve Memur emeklileri için Yapıkredi'den sevindiren haber geldi. Emekliler, aylıklarını başka bir bankaya taşıdıklarında SGK mevzuatı çerçevesinde promosyon ödemesi alabiliyorlar.

Reklam
Reklam

Bankalar arasında rekabete neden olan promosyon ödemelerinde Yapıkredi kesenin ağzını açmış durumda. Yapıkredi'den yapılan son dakika açıklamasıyla Nisan ayı içerisinde emeklilere nakit 2000 TL promosyon ödemesi verileceği duyuruldu. Peki şartlar neler, kimler alabilir? Yapıkredi'den emeklilere 2000 TL nakit karşılıksız ödemenin tüm detayları haberimizde sizlerle...

Milyonlarca emekli, SGK ile anlaşmalı bankalardan 3 yılda bir kez olmak üzere değişen tutarlarda promosyon ödemesi alabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) maaş promosyon anlaşmaları çerçevesinde hem kamu bankaları hem de özel bankalar değişen miktarlarda promosyon ödemesi yapıyor. İşte son dakika müjdesi Yapıkredi'den geldi! Yapı Kredi tarafından yapılan duyuruyla 2022 Nisan ayı içerisinde başvuru yaparak emekli aylığını Yapıkredi'ye taşıyanlara tam 2.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi. Peki şartlar neler? Kimler Yapıkredi Bankası'ndan 2.000 TL promosyon ödemesi alabilir?

Yapı Kredi Emeklilere 2.000 TL Promosyon Ödemesi Yapıyor

Yapı Kredi bankası, SGK'dan emekli aylığı alan tüm SSK, Bağkur ve Memur emeklilerine promosyon ödemesi dağıtıyor! Emekli vatandaşlar, SGK'dan aldıkları emekli aylıklarını Yapı Kredi bankasına taşıyıp 3 yıl boyunca maaşlarını buradan çekme taahhüdü vermeleri halinde promosyon ödemesinden yararlanabiliyorlar. Yapıkredi emekli promosyon kampanyası 30 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecek olup Nisan ayı içerisinde başvuru yapan ve aylığını Yapıkredi'ye taşıyıp 3 yıl taahhüt veren tüm emekliler nakit 2.000 TL promosyon ödemesinden yararlanabileceklerdir.

Yapı Kredi bankası 2000 TL nakit promosyonun yanı sıra 2 adet düzenli otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine ek 100 TL nakit promosyon ödemesi de yapıyor. Yine 30 Nisan'a kadar 500 TL ve üzeri harcama yapan emekliler 250 TL daha ek promosyon ödemesini nakit olarak hesaplarında görecekler.

Kimler 2000 TL Promosyon Ödemesi Alabilir?

Halihazırda emekli olup emekli aylığı alan vatandaşlar, aylıklarını Yapıkredi'ye taşımaları halinde 2000 TL promosyon ödemesi imkanından yararlanabilirler. Ayrıca emeklilik işlemlerini başlatan ve yeni emekli olacak vatandaşlar da ödeme kanalı olarak Yapıkredi Bankası'nı işaretlemeleri halinde bu kampanyadan yararlanarak 2000 TL nakit ödemeyi hesaplarında görebilecekler. 

Emekli Maaşımı Yapıkredi'ye Nasıl Taşırım?

Emekli vatandaşlar şubeye bile gitmeden emekli aylıklarını Yapıkredi bankasına taşıyabiliyorlar. E-Devlet kapısı üzerinden arama kısmına "Emekli maaş taşıma" yazarak SGK sekmesi altında yer alan hizmeti kullanıp aylığınızı kolaylıkla bankalararası transer edebilirsiniz.