SSK, SGK, Bağ-Kur ve tüm emeklilere sevindirici haber geldi! Tüm emeklilerin hesabına 625 TL para yatacak!

TAKİP ET

SSK, SGK, Bağ-Kur ve tüm emeklilere sevindirici haber geldi. Yapılan açıklamalara göre bu yıl sonuna kadar tüm emeklilerin hesabına 625 TL para yatacak. Bankalar üzerinden maaşlarını alan tüm emekliler istedikleri zaman bu ödemeyi alabilecektir.

Reklam
Reklam

SSK, SGK, Bağ-Kur ve tüm emeklilere sevindirici haber geldi. Yapılan açıklamalara göre bu yıl sonuna kadar tüm emeklilerin hesabına 625 TL para yatacak. Bankalar üzerinden maaşlarını alan tüm emekliler istedikleri zaman bu ödemeyi alabilecektir. Emekli olan vatandaşlar ihtiyaç kredisi kullanmak için belirli şartları yerine getirirlerse emekli maaşları üzerinden yüksek limitli kredi alabilirler. Emekli maaşlarını bankalardan alan emekliler yıl sonuna kadar 750 TL’ye kadar promosyon alabilirler. Emekli promosyonu almak isteyen emekliler Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT üzerinden emekli maaşı alıyorlarsa bu bankalara başvuru yaparak 750 TL’ye kadar promosyonu alabilirler.
1500 TL’ye kadar emekli maaşı ya da dul yetim maaşı alan kişiler Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT üzerinden 500 TL promosyon alabilirler. 1.500 TL ve 2.000 TL arasında emekli maaşı alan kişiler ise kamu bankalarından ve PTT üzerinden 625 TL promosyon alabilirler. 1.500 TL ve üzeri emekli maaşı alan kişiler ise 750 TL’ye kadar promosyon alabilir. Bu promosyonları alabilmek için maaş aldığınız bankadan 3 yıl boyunca maaşınızı başka bankaya taşıma yapmayacağınıza dair söz vermeniz gerekmektedir. Kampanya ile ilgili detayları öğrenmek için banka şubelerine giderek ya da maaş aldığınız bankanın müşteri hizmetleriyle konuşarak öğrenebilirsiniz.  
750 TL’ye kadar verilecek olan emekli promosyonları haricinde kamu bankalarından ve PTT üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlara 2.000 TL’ye kadar nakit avans limitleri 80 bin TL’ye kadar gelir belgesiz borç kapatma kredisi de verilmektedir.

emeklilere müjde emekli maaşı emeklilere promosyon