SSK-SGK'lı ve Bağkur'lu emekli olanlar 14.000 TL nakit başvurusu yapıyor! Banka hesaplarına hemen yatıyor!

TAKİP ET

2022 yılı itibari ile emeklilere gelen müjdeler bitmiyor. Yılbaşında yapılan emekli maaşlarına zamlar sonrasında birde bankalardan emeklilere müjdeli bir haber geldi. Emekli vatandaşlar tam 14 bin TL nakit avans alabilecekler. Ayrıca başvuruların onaylanması durumunda anında nakit avansı hesabınıza aktarabilirsiniz. 

Reklam
Reklam

Ödemeler Ziraat bankası, Vakıfbank, Garanti bankası, Halkbank ve Denizbank tarafından yapılmaktadır. Öte yandan birde banka müşterisi olmayan vatandaşlar için PTT ödemeleri de bulunmaktadır.  Bu avans türü aslında bir kredi hediyesidir. Avansın alınabilmesi için ilk olarak bir ihtiyaç kredisine başvuru yapılması gerekmektedir. Bu başvurunun ardından banka size sonuçları duyuracaktır.

Emekliye 5-15 Mayıs arasında 3.500 TL ödeme yapılıyor! Nakit para için koşullar açıklandı



Cumhurbaşkanı talimatı verdi! Emekliye Temmuz zammı! En düşük maaş 5000 TL! SGK-SSK ve Bağkur'lular kınalar yaktı



Ve netleşti! Daha ne olsun! Emekliye son kez jest yapıldı! Bayram için 6.500 TL ödeme yapılacak



Emeklilere müjde verildi! Maaşa ek 8395 TL hesaba geçti! Duyuru biraz az önce yapıldı! Hesapta unutmayın



Bu hafta içi Perşembe ve Cuma günü emeklilerin hesabına 2777 TL yatacak! Detayları biraz önce açıklandı



Emekliye bayram ikramiyesi ödendi! Şimdi sıra PTT'de... Tüm SGK-SSK'lılar anında bu parayı alabilir



SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye tam olarak 2.750 TL verileceği bugün belli oldu! Son dakika haberini açıkladılar




 

14.000 TL Nakit Avans Başvuru Şartları


Son günlerde özellikle emekli vatandaşlar nakit sorunu çekmektedir. Bu nedenle birçok emekli kişi bu nakit avans sisteminin başvuru şartlarını merak etmektedir. Nakit avans alabilmek için aranan en önemli şart emekliliktir. SGK veya bağ kur emeklisi her vatandaş nakit avans sistemine başvuruda bulunabilmektedir. Öte yandan bir de aranan özel şartlar bulunmaktadır. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar sadece maşlarını aldıklarını bankalara başvuru yapabilmektedirler. Öte yandan başvuru şartları arasında en 3 aydır emekli maaşı almak da bulunmaktadır. Bu madde şu an için her banka tarafından kabul edilmiş değildir.  Sadece PTT tarafından bu şart aranmaktadır. 


 

Nakit Avans Başvurusu Nasıl Yapılır?


Nakit avans başvuruları genel olarak iki şekilde yapılmaktadır. Bu işlemlerden en hızlı ve en çok tercih edileni mobil başvurulardır. Bu başvuru için kullanılan bankanın mobil uygulamasının yüklü olması gerekmektedir. Ardından uygulamaya giriş yaparak kolay bir şekilde başvuru yapabilirisiniz. Eğer mobil uygulamayı kullanamayan müşteriler var ise o zamanda bankaların şubelerine giderek başvuru işlemlerini yapabilirler. 



Şubeden yapılan başvurularda müşterilerden işlem onayı için kimlik belgesi istenmektedir. Bu nedenle şube başvurularında emekli vatandaşların kimliklerini yanına almaları gerekmektedir. Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra sonuçlar aynı gün açıklanmaktadır. Sonuçların açıklanmasının ardından talep ettiğiniz miktar hesabınıza yatırılacaktır. Hızlı sonuçlanan bu krediye başvurmak için hemen başvuru yollarından biri ile başvurunuz yapınız.