SSK-SGK ve Bağkur emeklilerini dört köşe eden haber: Bu banka ile temasa hemen geçin hemen 2.750 TL karşılıksız para alın

TAKİP ET

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli vatandaşlar bağlamında son dakika haberleri geldi. İNG Bank karşılıksız olarak emeklilere 2.750 TL para veriliyor.

Reklam
Reklam

SSK-SGK ve Bağkur emeklilerini dört köşe eden haber: Bu banka ile temasa hemen geçin hemen 2.750 TL karşılıksız para alın... SGK-SSK ve Bağkur'lu emeklilerin maaşlarını İNG Bankası'ndan aldığınız zaman 2.750 TL'ye kadar emekli maaşına ek olarak karşılıksız destek verilecek. 36 ay süresince bu bankadan alma sözü veren emekli vatandaşlarımız, emekli aylığı desteğinden yararlanabiliyor. 

4A-4B ve 4C emekliye 6000 TL promosyon müjdesi şimdi geldi! Hangi emekliler alacak son dakika açıklaması yapıldı


Emekliye promosyon ücreti! SSK, Bağkur ve bütün emeklilere 1.800 TL ödeme


Bankalardan promosyon yarışı başladı! Emekli maaşlarına 2.750 TL ek ödeme


Şekerbank'tan emekli promosyonlarında yenilik! 2.700 TL hesaplara yatırılıyor!


Emeklilerin yüzü gülüyor. Tam 2 bin 750 TL verilecek. TEB promosyon miktarı nedir? TEB emekli promosyonu ne kadar?


Ziraat Bankası'ndan maaşlara 750 TL ödeme! Koşulsuz şartsız promosyon ödemesi açıklandı




İNG Bank'tan Emeklilere Ödeme

Aylıklarını diğer bir bankadan İNG Bank'tan devredenler ile ilk kez emekliliğe hak kazanan vatandaşları, SGK, SSK ve Bağkur'dan maaşlarını İNG Bank bağlamında alanlara karşılıksız para verilecek ve maaşa ek olacak. 



Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 2.750 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Hem de emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Siz de maaşınızı basitçe ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını göz ardı etmeyin. 

Hem de Maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay süresince Turuncu Ekstra avantajlarından harcama şartı olmadan yararlanıyor. Emekli maaşını taşıyanlara, %2,09'dan başlayan faiz oranıyla tüketici kredisi ING'de veriliyor.