Star TV Ada Masalı final bölümü ne zaman? Ada Masalı dizisinin final tarihi açıklandı

TAKİP ET

Star TV'de yaz dizisi olarak ekranlara gelen Ada Masalı dizisinin final tarihi açıklandı. Peki Star TV Ada Masalı final bölümü ne zaman? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Star TV’nin sevilen dizisi Ada Masalı yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Fakat son zamanlarda atılan bazı iddialar dizinin hayranlarını üzebilir. Ortaya atılan iddialara göre Ada Masalı yakın bir zamanda final yapacak. Bu iddialarla birlikte dizi severler arama motorları üzerinden Ada Masalı’nın final tarihini yoğun bir şekilde araştırmaya başladı. Peki Star TV Ada Masalı final bölümü ne zaman?
Star TV Ada Masalı Final Bölümü Ne Zaman?

Star TV geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Ada Masalı dizisinin ekranlara veda edeceğini açıkladı. Kanal dizinin final tarihini de sevenlerle paylaştı. Star TV’den yapılan açıklamaya göre Ada Masalı dizisi 11 Aralık Cumartesi günü yayın hayatına son verecek. 
Star TV daha önce Ada Masalı dizisinin final bölümünün 8 Aralık Çarşamba günü yayınlanacağını açıklamıştı. Fakat o gün Annemizi Saklarken dizisinin ilk bölümünün yayınlanacağı gerekçesiyle sevilen dizinin veda tarihi 11 Aralık Cumartesi gününe alındı. Ada Masalı dizisinin final bölümü olan 25. bölümü 11 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. 
Haftalar boyunca Star TV ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Ada Masalı dizisinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz yer alıyordu.

Star TV Ada Masalı dizi Ada Masalı final bölümü