Star TV Ada Masalı ne zaman bitiyor? Ada Masalı dizisinden sevenlerine kötü haber

TAKİP ET

Star TV'de yayınlanan Ada Masalı dizisinden sevenlerine kötü bir haber geldi. Star TV'den yapılan açıklamaya göre Ada Masalı dizisi başarısız reyting sonuçları sebebiyle ekranlara veda edecek. Peki Star TV Ada Masalı dizisi ne zaman bitiyor? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisi yayın hayatına güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosu ile iddialı bir şekilde başlamıştı. Fakat son haftalardaki kötü reyting sonuçları sebebiyle dizinin koltuğunun sallantıda olduğu biliniyordu. Sonunda beklenen oldu ve Ada Masalı dizisinin final yapacağı açıklandı. Dizinin sevenleri bu haberle beraber büyük üzüntü yaşarken dizinin ne zaman sona ereceğini öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye başladı. Peki Star TV Ada Masalı dizisi ne zaman bitiyor?
Star TV Ada Masalı Dizisi Ne Zaman Bitiyor?
Bir yaz dizisi olarak ekranlara merhaba diyen Ada Masalı kış mevsimini hissettiğimiz şu günlerde de yayınlanmaya devam ediyordu. Başrol oyuncularının uyumu ve hikayenin canlılığına rağmen Ada Masalı dizisi reyting anlamında son haftalarda oldukça kötü sonuçlar aldı. Bu nedenle de Star TV Ada Masalı’nı ekranlardan çekmeye karar verdi.
Ada Masalı’nın ne zaman biteceği konusunda Star TV’den henüz net bir açıklama gelmedi. Dizinin bir kaç bölüm daha yayınlanmasının ardından izleyenlere veda etmesi bekleniyor.
 

star tv ada masalı dizi ada masalı final