Star TV Annemizi Saklarken dizisi ilk bölümü ne zaman? Star TV Annemizi Saklarken dizisi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Star TV'de yakında başlayacak olan Annemizi Saklarken dizisinin konusu ve oyuncuları seyircilerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Peki Star TV Annemizi Saklarken dizisi ilk bölümü ne zaman? Cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Star TV’nin gizli silahı Annemizi Saklarken dizisi yayın hayatına yakında başlayacak. Yönetmenliğini Barış Yöş’ün, senaristliğini Sırma Yanık’ın yapacağı Annemizi Saklarken dizisi iddialı senaryosu ve kaliteli oyuncu kadrosuyla izleyenlerin gündeminden bir an olsun düşmüyor. Annemizi Saklarken dizisinin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyen kişiler arama motorları meşgul etmeye devam ediyor. Peki Star TV Annemizi Saklarken dizisi ilk bölümü ne zaman?
Star TV Annemizi Saklarken Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?

Küçük yaşta 3 çocuk sahibi olmuş olan Handan Zerrin ve Dündar çiftinin evlilik yıldönümleri gerekçesiyle evlerine giderek elbise provası yapar. Eve geldiği andan itibaren Dündar’ın dikkatini çeken Handan’ın hayatı Zerrin ve Dündar çiftinin bu yıldönümü kutlamaları sonrası sonsuza dek değişecektir.
Star TV’nin iddialı dizilerinden olmaya aday Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosunda Hande Doğandemir, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster Güngör Bayrak gibi isimleri bulunuyor.
Star TV Annemizi Saklarken Dizisi İlk Bölümü Ne Zaman?
Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken’in ilk bölümü 8 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin nasıl bir reyting performansı göstereceği merak ediliyor. 

Star TV annemizi saklarken dizi