Star TV Annemizi Saklarken dizisi ne zaman başlıyor? Annemizi Saklarken dizisi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Star TV'nin yeni dizilerinden olacak olan Annemizi Saklarken pek çok dizi severin gündemine girdi. Peki Star TV Annemizi Saklarken dizisi ne zaman başlıyor? İşte Annemizi Saklarrken dizisi konusu ve oyuncuları...

Reklam
Reklam

Star TV’de yakında yayın hayatına başlayacak olan Annemizi Saklarken dizisi gerek güçlü oyuncu kadrosu gerekse de kaliteli senaryosu ile daha başlamadan dizi dünyasının gündemine girmeyi başardı. Yönetmenlik koltuğunda Barış Yöş’ün oturacağı Annemizi Saklarken dizisinin yayın tarihini, konusunu ve oyuncu kadrosunu merak eden dizi severler arama motorları üzerinden yaptığı araştırmalara hız verdi. Peki Star TV Annemizi Saklarken dizisi ne zaman başlıyor?
Star TV Annemizi Saklarken Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?

Küçük yaşta 3 çocuk sahibi olmuş olan Handan Zerrin ve Dündar çiftinin evlilik yıldönümleri gerekçesiyle evlerine giderek elbise provası yapar. Eve geldiği andan itibaren Dündar’ın dikkatini çeken Handan’ın hayatı Zerrin ve Dündar çiftinin bu yıldönümü kutlamaları sonrası sonsuza dek değişecektir.
Star TV’nin iddialı dizilerinden olmaya aday Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosunda Hande Doğandemir, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster Güngör Bayrak gibi isimleri bulunuyor.
Star TV Annemizi Saklarken Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken’in ilk bölümü 8 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Star TV Annemizi Saklarken dizi