Star TV Benim Hayatım dizisi final bölümü ne zaman? Benim Hayatım dizisinden hayranlarına kötü haber

TAKİP ET

Star TV'de yayınlanan Benim Hayatım dizisinden hayranlarına kötü haber geldi. Dizinin kötü reyting sonuçları sebebiyle final yapacağı iddia edildi. Peki Star TV Benim Hayatım dizisi final bölümü ne zaman? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Star TV’de oldukça iddialı bir şekilde yayın hayatına başlayan Benim Hayatım dizisi son haftalarda reyting anlamında hayal kırıklığı yaratıyor. Reyting sıralamasında aynı saatte yayınlanan rakip dizilerin gerisinde kalan Benim Hayatım dizisi hakkında hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Star TV’de yayınlanan Benim Hayatım dizisi kötü reyting sonuçları nedeniyle ekranlara veda edebilir. Dizinin sevenleri ise bu iddianın doğru olup olmadığını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Star TV Benim Hayatım dizisi final bölümü ne zaman?
Star TV Benim Hayatım Dizisi Ekranlara Veda Mı Ediyor?

Star TV’de yayınlanan Benim Hayatım dizisinin kötü reyting gidişatına devam etmesi final iddialarını da beraberinde getirdi. Daha önce Pazar akşamları saat 20.00’de izleyenlerle buluşan Benim Hayatım dizisinin yayın tarihi Perşembe olarak değiştirilmiş fakat bu durum da reytinglere olumlu bir etki göstermemişti. 
Benim Hayatım Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?

Hayatta yaşadıkları bütün zorluklara karşın ailesiyle İstanbul’a gelerek hayatında beyaz bir sayfa açmayı amaçlayan genç bir kızın hikayesini konu edinen Benim Hayatım dizisinin oyuncu kadrosunu Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek oluşturuyor.
Star TV Benim Hayatım Dizisi Final Bölümü Ne Zaman?
Benim Hayatım’ın final olup olmayacağı konusunda Star TV’den herhangi bir yalanlama gelmemiş olması final iddialarını güçlendiriyor. İddialara göre Benim Hayatım dizisi Aralık ayı içerisinde yayın hayatını bitirecek.

Star TV Benim Hayatım dizi Benim Hayatım final