Starbucks menüsünde artık Rize çayı da satılacak

TAKİP ET

Türkiye'de faaliyet gösteren ve son dönemlerde fiyat artışı ile sık sık gündeme gelen Starbucks menüsüne Türk kahvesinin ardından Türkiye'nin diğer bir lezzeti olan Rize Çayını da ekledi. Starbucks tarafından yapılan açıklamada, "Misafirlerimizin Starbucks'ı ikinci evleri gibi görmelerini istiyoruz. Bu kapsamda alışkın oldukları çay lezzetini mağazalarımıza taşıyoruz" denildi.

Reklam
Reklam

Hem dünyanın hem de Türkiye'nin en popüler kahve zincirlerinden olan Starbucks, artık Türkiye'deki menüsüne Türk kahvesinin ardından Rize çayına ekledi. Türkiye'de 19 yılından bu yana hizmet vermeye devam eden Firma, bu defa 400 mağazasında özel Harmanlı demleme Türk çayını müşterileriyle buluşturacak.

Resmi açıklama yapıldı

Rize çayının menüye eklenmesi ile ilgili Starbucks'tan resmi açıklamada yapıldı. Firmadan yapılan açıklamada, “Türk kahvesinin ardından Türk çayını da ürün gamımıza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Starbucks, Türkiye'deki misafirlerimizin sevgi duyduğu bir marka. Misafirlerimizin Starbucks'ı ikinci evleri gibi görmelerini istiyoruz. Bu kapsamda alışkın oldukları çay lezzetini mağazalarımıza taşıyoruz" denildi.