Stefan Kuntz, Dünya Kupası play-off kurasını yorumladı: Stefan Kuntz'dan kura değerlendirmesi

TAKİP ET

Türkiye, Dünya Kupası play-off turunda Portekiz ile eşleşti. Zor bir kura çeken A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Stefan Kuntz, kura ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kuntz, kura ile ilgili ne dedi? Bu haberimizde Stefan Kuntz'un kura yorumunu sizler için derledik. İşte Stefan Kuntz'dan Dünya Kupası play-off kura yorumu...

Reklam
Reklam

Şenol Güneş'in ardından A milli Futbol Takımı'nın başına geçen Stefan Kuntz, Dünya Kupası play-off turunda rakibimiz olan Portekiz hakkında konuştu. Stefan Kuntz, Play-off ile ilgili ne dedi?

Stefan Kuntz'dan kura değerlendirmesi

Ülkemiz 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde play-off turunda C kısmına düştü. İlk olarak Portekiz ile karşılaşacak olan takımımız, Portekiz'i elemesi halinde İtalya-Kuzey Makedonya maçının galibi ile oynayacak. Teknik direktör Kuntz, bu kısmın daha zorlu olduğunu dile getirdi. Takım halinde kalmayı başardıklarında neler yapabileceklerini görmeyi beklediğini söyledi. Göreve başladığı andan beri gördüklerinin kendisine umut verdiğini açıklayan Kuntz,en zor kurayı çektiklerini de dile getirdi. 

Türkiye ,Portekiz Milli Takımı ile oynadığı son maçta 3-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Volkan Demirel ve Umut Bulut o maçta yıldızlaşmıştı. 

Stefan Kuntz 2022 Dünya Kupası play-off