Stranger Things yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Stranger Things 4. sezon tarihi

TAKİP ET

Netflix'in dünyaca ünlü dizilerinden birisi olan Stranger Things 4. sezon tarihi dizi severlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Peki Stranger Things yeni sezon ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı...

Reklam
Reklam

Netflix’in en ünlü dizilerinden birisi olarak kabul edilen Stranger Things, geride kalan üç sezonuyla dünya çapında büyük bir üne kavuşmayı başardı. Dizi severlerin aklında olan sorulardan bir tanesi de Stranger Things dizisinin 4. sezonunun ne zaman yayınlanacağı sorusu oldu. Netflix ise dizinin hayranlarına güzel haberi verdi ve Stranger Things’in 4. sezonunun ilk fragmanını izleyenlerle buluşturdu. Peki Stranger Things yeni sezon ne zaman yayınlanacak?
Stranger Things Yeni Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Stranger Things hayranlarını sevindirecek bir haber veren Netflix, geçtiğimiz günlerde dizinin yeni sezonundan kesintilerin görüldüğü ilk fragamanı yayınladı. Netflix’in Stranger Things’in 4. sezonunun ilk fragmanını duyurmasıyla birlikte izleyenler merakla ‘’Stranger Things yeni sezon ne zaman yayınlanacak?’’ sorusunun yanıtlanmasını beklemeye başladı.
Netflix, Stranger Things 4.sezonun 2022 senesi içerisinde yayınlanacağını açıklasa da detaylı bir tarih paylaşmadı.
Netflix Stranger Things Dizisi Konusu Nedir?

1980’lerde Hawkins adında kırsal bir yerde Hawkins Ulusal Laboratuvarı ABD hükümeti adına çok gizli bir doğaüstü araştırması yapmaktadır. Bu araştırma kapsamında yapılan deneyler sonucu başka bir evrene giden bir portal açılır. Bu sırada laboratuvardan kaçan Eleven adındaki süper güçlü bir kız Will adındaki bir çocuğu bulmak için yola çıkar. Will’in arkadaşları olan Mike, Dustin ve Lucas ile işbirliği yapan Eleven, Baş Aşağı adı verilen bir kasaba büyük tehlikeler olduğunu öğrenir ve bu durumla da ayrıca mücadele vermeye başlarlar.
Stranger Things dizisinin 3. sezonunun yayınlanacağı kesinleşti fakat final sezonunun dördüncü veya beşinci sezonda olacağına kesin gözüyle bakılıyor.
 

netflix stranger things dizi stranger things 4. sezon