Su Arıtma Cihazı Hayat Kalitenizi Belirler

TAKİP ET

Pompalı ve pompasız su arıtma cihazı modelleri arasından kullanım kolaylığına ve kişisel tercihlerinize göre seçim yapabilirsiniz...

Reklam
Reklam

Su arıtma cihazı, günümüzün pahalılaşan ihtiyaçları karşısında hem sizi ekstra içme suyu almaktan kurtaracak hem de suyunuzu gönül rahatlığıyla arıtmanızı sağlayacak sisteme sahiptir. Ev tipi su arıtma cihazı, sizi damacana siparişiyle uğraşmaksızın kesintisiz içme suyuna ulaşma olanağına kavuşturur. Pas, tortu, yosun ve asbest gibi elementleri mükemmel bir şekilde ayrıştırarak lezzetli içme suyuna ulaşabilirsiniz. Pompalı ve pompasız su arıtma cihazı modelleri arasından kullanım kolaylığına ve kişisel tercihlerinize göre seçim yapabilirsiniz.

Su Arıtma Cihazı ile Sağlıklı Su Sağlıklı Yaşam

En iyi su arıtma cihazı seçenekleri arasında pratikliği ve kalitesi sayesinde en sık tercih edilen çeşitler şu şekilde listelenebilir:

11 aşamalı su arıtma cihazı

Gümüş iyonlu arıtma cihazı

Su arıtma sürahisi olmak üzere işlevlerine göre değişiklik gösteren seçeneklerden oluşur.

Farklı PH seviyelerine ve çeşitli kapasitelere sahip olan cihazlar sayesinde içme suyu kalitenizi arttırabilirsiniz.

Su Arıtma Sürahisi Kullanmanın Avantajları

Su arıtma sürahisi, musluktan doldurduğunuz suyu dakikalar içinde süzerek uzun soluklu su arıtma işlemlerine kıyasla oldukça işlevseldir. Çaydanlıkta kireçsiz su kullanmanıza yardımcı olan su arıtma sürahisi evde ya da iş yerinizde susuzluğunuzu dakikalar içinde gidermek için idealdir. Su süzme işlemi sonrasında suyu başka bir sürahiye aktararak yeni hazır süzülmüş suyunuzu bir sonraki ihtiyacınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Süzülen suyu her seferinde boşaltarak bir bidon ya da büyük bir su kovası içme suyu elde edebilirsiniz. Filtre göstergesi sayesinde biten filtreyi anında fark edip yenisiyle değiştirebilirsiniz. Su arıtma sürahisi filtreleri ortalama bir ay süreyle kullanılabilir. Sürahi yanında 6 filtreyi de satın alabilirsiniz. 6 paketlik filtreler, yaklaşık 6 aylık kullanım için idealdir.

Pompalı Su Arıtma Cihazı mı Pompasız Su Arıtma Cihazı mı?

Pompalı su arıtma cihazları genellikle yüksek su tankına sahip ve tezgah altı donanımla kullanılan modeller arasındadır. 280 Litreye kadar su kapasitesiyle gün içinde maksimum ölçüde su içebilir, yemeklerinizi lezzetli içme suyuyla yapabilirsiniz. Arıtma çeşmesi yardımıyla alacağınız lezzetli suyla çaylarınız her zaman duru ve kireçsiz olur. Pompalı su arıtma sistemleri ile pompasızlar arasında kapasite açısından bir fark yoktur. Sadece pompalı arıtma cihazları, pompa gücüyle daha kuvvetli bir arıtma işlemi sağlar.

Pompasız arıtma cihazı modelleri, su kapasitesi açısından bir dezavantaja sahip değildir. Pompalı sistemlerle aynı oranda su depolar. Ancak pompasız su arıtma sistemleri suyu arıtmak, süzmek ve musluktan akıtmak için elektrik gücünü kullanır. Su barı seviyesi pompasız cihazlarda pompalılara oranla biraz daha düşük olabilir. Normal su barı 3-4 aralığında olmalıdır. Bunun dışında tercih edeceğiniz ürünün markasına, PH seviyesine ve kullanıcı yorumlarına bakarak tercih edebilirsiniz.

İki cihaz arasındaki temel fark birinin pompa gücüyle suyu daha güçlü arıtması ve tazyikle yukarı vermesidir. Diğerinde ise bütün işlemler için elektrik gücüne ihtiyaç duyulur. 3-4 seviyesinde olması gereken su barı pompasız cihazlarda daha düşük olabilir. Model karşılaştırması yaparak ve kullanıcı memnuniyetine bakarak su arıtma cihazınızı seçebilirsiniz.

Gümüş İyonlu Su Arıtma Cihazı ile Güçlü Bir Bağışıklık

Gümüş iyonlu su arıtma teknolojisi, bağışıklık sistemini güçlendiren özelliğe sahiptir. Virüslere ve bakterilere karşı üstün koruma özelliği bulunan gümüş iyonlu su, günümüzde birçok arıtma teknolojisinin vazgeçilmezi olmuş durumdadır. Sağlıklı suyunuzu keyifle içerken virüslere karşı koruma kalkanı oluşturmanın da keyfini sürersiniz.

Su Arıtma Cihazı Fiyatları

Ev tipi su arıtma sistemlerinin fiyatları, kullanılan sistemin kapasitesine, özelliklerine, su arıtma seviyelerine göre değişiklik gösterir. Filtrelerin ömrü, su basıncı sağlayan sistemin kalitesi, donanımın paslanmaz olması gibi bütün özellikler tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları konusunda belirleyicidir.

Su arıtma sistemleri fiyatları modellere ve markaya göre değişir. Bu nedenle net bir rakam vermek doğru olmayabilir. Su arıtma cihazı modelleri, kullanım ömrü, süzülen suyun kalitesi, gümüş iyon teknolojisi bulunup bulunmaması fiyatların değişmesinde büyük oranda etkilidir. Siz de farklı arıtma aşamaları bulunan, gümüş iyon teknolojisine sahip, pompalı ya da pompasız su arıtma cihazı modellerini Koçtaş web sitesinden inceleyebilir, istediğiniz modeli hemen sipariş edebilirsiniz.