Suç Kraliçeleri filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Kadınların liderliğindeki çete savaşlarını konu edinen filmler her daim ilgi görmüştür. Bu türde bir konuyu anlatan Suç Kraliçeleri filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları film severlerin gündemini meşgul ediyor. İşte film hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

DC Vertigo isimli çizgi roman serisinden ekranlara uyarlanan Suç Kraliçeleri filmi feminist duyguları ön planda olan insanlar başta olmak üzere pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Konu olarak Peaky Blinders dizisiyle pek çok açıdan benzerlik gösteren Suç Kraliçeleri fragmanı, konusu ve oyuncuları film severlerin arama motorlarına en çok yazılan konulardan birisi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
Suç Kraliçeleri Filmi Konusu Nedir?
1970’li yılların New York’un Kathy, Ruby ve Claire adındaki genç kadınların kocaları bir çok çete suçu sebebiyle polis tarafından yakalanmıştır. Hell’s Kitchen semtinde yaşayan insanlar ise bu üç kadının eşlerinin liderliğinde yaşamaktaydı. Başt Kathy, Ruby ve Claire başta olmak pek çok insan bu kişilerin hapse girmesiyle derin bir boşluğa düşer. Böylelikle Kathy, Ruby ve Claire’in suç örgütü lideri olma süreçleri başlayacaktır. İlk başta yaşadıkları yer olan Hell’s Kitchen’ı korumayı amaçlayan bu üç kadın lider zaman ilerledikçe komşu semtlerde yaşanan olaylara da burnuna sokacak ve bu durum onları büyük sorunların içerisine sokacaktır. 
Suç Kraliçeleri Filmi Oyuncuları Kimler?
Peaky Blinders, Widows gibi filmlerle benzer konseptleri yansıtmasına rağmen işleme anlamında bu yapımların gerisinde kalan Suç Kraliçeleri filmi IMDb’den 5,5 puan aldı. İşte Suç Kraliçeleri filminde yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler:
Melissa McCarthy – Kathy Brennan
Tiffany Haddish – Ruby O’Carroll
Elisabeth Moss – Claire Walsh
Domhnall Gleeson – Gabriel O’Malley
James Badge Dale – Kevin O’Carroll
Brian d’Arcy James – Jimmy Brennan
Jeremy Bobb – Rob Walsh
Margo Martindale – Helen O’Carroll
Suç Hikayeleri güncel IMDb puanı için tıklayınız

Suç Kraliçeleri film Peaky Blinders