Sular durulmuyor! Hülya Avşar'ın "demode" çıkışına Gülben Ergen'den yanıt gecikmedi!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda kendisine yöneltilen, 'Gülben Ergen'le düet yapmak mı, tenis maçı yapmak mı?' sorusuna 'Demode' cevabı veren Hülya Avşar magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in bu yanıta vereceği cevap merakla beklenirken, Ergen daha fazla sessiz kalamadı ve katıldığı bir programda yanıtını verdi. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Bir TV programına katılan Gülben Ergen, samimi açıklamalar yaparken aynı zamanda Hülya Avşar’ın “Demode” çıkışına da cevap verdi.

“İşin Aslı” isimli programa katılan Ergen, Hülya Avşar’ın “Demode” çıkışıyla ilgili, “Bana sallamak demode olmadı gitti” dedi. Ergen, sunucunun “Bu benzetme seni üzdü mü?” sorusuna ise, “O iyi bir pas olsaydı güzel bir gol olurdu. Ben altı ayda bir kendini cilalayan birisiyim. Bunlara cevap vermek bir çaba olur. Çünkü ben kendini yenileme konusunda karşısındakini çatlatan birisiyim. Tabi ki demode değilim.” Açıklamasını yaptı.

Hülya Avşar ile Gülben Ergen arasında neler yaşandı?
Hülya Avşar, katıldığı bir programda meslektaşı Gülben Ergen hakkında yorumlar yapmış, Avşar’ın yaptığı bu yorumlar magazin gündemini sarsmıştı.
Avşar, “Gülben Ergen’le düet yapmak mı, tenis maçı yapmak mı?” sorusuna ilk olarak espriyle yaklaşarak teniste rakibi olamayacağını söylemiş ardından da Ergen için “Demode” yakıştırması yapmıştı.
 

gülben ergen hülya avşara ne yanıt verdi gülben ergen ve hülya avşar polemiği