Süleyman Soylu Mansur Yavaş görüşmesinde ıslak pantolon ve çizme detayı sosyal medyanın gündeminde!

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile Ankara'da bir araya geldi. Kentte yaşanan sel felaketi nedeniyle yapılan görüşmede Süleyman Soylu'nun çizme giymesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Bakan Soylu'nun çizmeli ziyaretine yorum yaptı.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da sel felaketinin yaşandığı Akyurt ilçesini ziyaret etti ve incelemelerde bulundu. Bölge esnafı ve vatandaşlarla da görüşen Soylu, bilgi aldı. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, bölgedeki incelemelerin ardından da Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.
 

Melih Gökçek fitili ateşledi

Süleyman Soylu Mansur Yavaş görüşmesinde çekilen bir kare sosyal medyada paylaşıldı. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak fotoğraftaki detayların fark edip edilmediğini sordu. Bunun üzerine sosyal medyadan bir çok kullanıcı yorum yaparak Bakan Soylu’nun ıslak pantolonu ve çizmelerini vurguladı.

Sosyal medyadan büyük destek

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, afet bölgesinde çizmeleri ve yağmurlukla inceleme yaparken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bölgeyi bakan gelince ziyaret etmesine tepki gösteren kullanıcılar çok sayıda yorum yaptı. Bazı kullanıcılar “Süleyman Soylu’nun çizmeleri bile CHP’den fazla çalışıyor” yorumu yaparken elbette görüntülerin şov olduğunu iddia edenler de vardı. Ancak büyük çoğunluk bu görüntüler üzerinden Mansur Yavaş’a yüklendi ve hizmet beklediklerini söyledi.