Süper Baba, Çalıkuşu ve benzeri birçok projede yer alan Jülide Kural kimdir? Jülide Kural kaç yaşında ve nereli?

TAKİP ET

Kadir İnanır'ın son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunlarının ardından durumu hakkında gerekli açıklamaları yapan Jülide Kural'ın kim olduğu merak edilmeye başlandı. Süper Baba, Çalıkuşu ve benzeri birçok projede yer alan Jülide Kural kimdir? Jülide Kural kaç yaşında ve nereli? İşte, Jülide Kural hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Jülide Kural’ın, usta oyuncu Kadir İnanır’ın son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunlarının ardından durumu hakkında verdiği bilgilerden sonra birçok kişi tarafından kim olduğuna dair araştırmalar yapılmaya başlandı. Kadir İnanır’ın sevenleri ve rahatsızlık sürecini takip eden kişiler, ünlü oyuncunun sevgilisi olan Jülide Kural’ın kim olduğunu, nereli ve kaç yaşında olduğunu dair birçok bilgiyi merak edip araştıramaya başladı. İşte Jülide Kural hakkında merak edilenler. 


 

Jülide Kural kimdir? 

Jülide Kural, 1965 yılı Adana doğumludur. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Bir dönem Almanya’da yaşayan Kural; AST, Dostlar Tiyatrosu, Kent Oyuncuları ve Tiyatro Stüdyosu'nda oyunculuk yaptı. Televizyonda yayımlanan Süper Baba dizisiyle ise üne kavuştu. 2002-2003 Mart ayında "Frida, Yaşasın Hayat" projesini, kendisinin kurmuş olduğu Ateş Tiyatrosu adlı yeni bir kadroyla sergiledi. 



Jülide Kural’ın yer aldığı projeler ise şöyle; 

Çınar Ağacı-2010 

Son Celat-2008 

Bütün Çocuklarım-2004  

Sessiz Ölüm-2002 

Kurşun Kalem-2000 

Saygılar Bizden-1993 

Süper Baba-1993 

Yalnızlar-1991 

Camdan Kalp-1990 

Yaban Gülü 

Çalıkuşu-1986 

Küçük Mutluluklar 

Şafak Yıldızları 

Uğurlugiller 

Nefes

kadir inanır jülide kural jülide kural kimdir jülide kural nereli