Süper Lig'de 25.hafta heyecanı başladı! Trabzonspor - Konyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

TAKİP ET

Süper Lig de maç heyecanı devam ederken beklenen Trabzonspor - Konyaspor maçı merakları arttırdı. Mücadele ne zaman ve hangi saatte seyirciyle buluşacak sorusu araştırılmaya başladı. Trabzonspor - Konyaspor maçını hangi kanal veriyor? 3 puan için sahaya çıkacak iki takımın mücadelesini izlemek isteyen taraftarlar hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor. Trabzonspor - Konyaspor maçı hangi kanalda? Trabzonspor - Konyaspor maçı ne zaman?

Reklam
Reklam

25.hafta mücadelesi olan Trabzonspor - Konyaspor karşılaşması için heyecanlar arttı. Ev sahipliği yapan bordo lacivertli takım 3 puanı evinde almak için hazırlandı. Güzel bir sezon sergileyen Trabzonspor'un Konyaspor karşısındaki mücadelesi merak ediliyor. İşte Trabzonspor - Konyaspor maçı hakkında detaylar...

Süper Lig puan durumunda 57 puan ile birinci sırada yer alan Trabzonspor oynadığı futbol ile herkesin beğenisini topladı. Bunun yanı sıra Konyaspor'da yer alan Ahmet Çalık vefatı sonrası maç eksiği bulunan Konyaspor 48 puan alarak ikinci sırada bulunuyor. İki takımın mücadelesi heyecanla bekleniyor. 

Trabzonspor - Konyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 

Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor sahasında Konyaspor'u ağırlayacak. Mücadele Medical Park Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak. Trabzonspor - Konyaspor maçı beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak. Mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek.

trabzonspor maçı ne zaman konyaspor maçı ne zaman trabzonspor konyaspor maçı hangi kanalda