Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir Altay'ı ağırlıyor.

TAKİP ET

Süper Lig'in 14. Haftasında da maçlar devam ederken son haftaların çıkışa geçen takımlardan olan Başakşehir, Altay'ı konuk ediyor. 5'te 5 yapan Başakşehir, zorlu Altay maçından da galip gelmek için büyük çaba gösteriyor. Fatih Terim Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayan maçı Ümit Öztürk yönetiyor.

Reklam
Reklam

Uzun bir aradan sonra Süper Lig'de ilk kez boy gösteren İzmir ekibi, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Altay, iyi çıkışının ardından daha sonraki haftalarda düşüş yaşadı. Aykut Kocaman'ın görevden ayrılmasıyla Başakşehir’de göreve başlayan isim Emre Belözoğlu oldu. Belözoğlu’nun gelişiyle ivme yakalayan takım 5'te 5 yaparak yeniden üst sıralarda kendine yer buldu.

Süper Ligin 14. haftasında Emre Belözoğlu'nun ve deneyimli teknik adam Mustafa Denizli karşı karşıya geliyor. Kıyasıya geçen Başakşehir- Altay maçının sonuçları da merak ediliyor.

Ümit Öztürk yönettiği maçta bu akşam saat 20.00'de düdük çaldı. Başakşehir, ligde 21 puanla 7. sırada yer alırken, Altay ise 16 puanla 11. sırada yer alıyor.

CANLI | Başakşehir 0-0 Altay

Maçın ilk 11'leri

Başakşehir: Muhammed, Hasan Ali, Duarte, Ndayishimiye, Ömer Ali, Mahmut, Tolga, Berkay Özcan, Guldbrandsen, Chadli, Okaka.

Altay: Lis, Cebrayil, İbrahim Öztürk, Murat Akça, Poko, Pinares, Thiam, Rodriguez, Kappel, Kazımcan Karataş, Bamba.

başakşehir altay Başakşehir Altay karşılaşması Başakşehir Altay ilk 11leri