Süper Lig yeni sezon yayın ihalesi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? TFF, Süper Lig yayın ihalesi kararının tarihini verdi

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyon (TFF) Süper Lig ve TFF 1. Lig yayın ihalesi kararının tarihini verdi. Peki Süper Lig yeni sezon yayın ihalesi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte son gelişmeler...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig ve TFF 1.Lig’in yayın ihalesini kimin kazandığı sorusu futbol dünyasının gündeminin üst basamaklarını meşgul etmeye devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) ise konu hakkında bir son dakika açıklaması geldi. TFF, Riva tesislerinde toplanacak olan komisyonun toplamda 14 firmanın yayın ihaleleri için verdiği tekliflerin değerlendirileceğini ve son kararın yarın kamuoyuna duyurulacağını açıkladı. 
Yayın İhalesi İçin Tarih Verildi 
Şubat ayının başından bu yana toplamda 14 firma Süper Lig ve TFF 1. Lig yayın ihalesi için teklif verdi. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere ayrılan bu 14 teklif içerisinden bir teklifin farklı bir teklif sunduğu da ifade edilmişti.
Teklif yapan firmalara eksik yerlerini tamamlamaları için ek süre veren ihale komisyonu 21 Şubat’ta yaptığı toplantıda 12 revize edilmiş teklifi değerlendirmeye almıştı. 24 Şubat’ta bir toplantı daha yapan komisyon yayın ihalesini kazanan firmayı yarın ilan edecek.

Süper Lig yayın hakları ihale TFF futbol spor