Süper Lig yeni sezon yayın ihalesini kim kazandı? Süper Lig ihale sonucu açıklandı mı? Yeni yayıncı kuruluş beiNSport mu, Saran Medya mı, ihaleyi kim kazandı sonuçlar ne zaman açıklanacak?

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in yeni kanalının kim olacağı spor dünyasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Peki Süper Lig yeni sezon yayın ihalesini kim kazandı? Süper Lig ihale sonucu açıklandı mı? Yeni yayıncı kuruluş beiNSport mu, Saran Medya mı, ihaleyi kim kazandı sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte son gelişmeler...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in yayın haklarının sahipleri olan Bein Sports’un sözleşmesi sona erdi. Bu nedenle Süper Lig’in yeni yayıncısının belli olacağı Yayın Hakları İhale Komisyonu toplantısı merakla beklenmeye başladı. TFF ve Kulüpler Birliği temsilcilerinden oluşan komisyonun yapacağı toplantı sonucunda kimin yayın haklarını alacağı sorusu spor dünyasının gündeminin üst basamaklarını meşgul etmeye devam ediyor. Peki  Süper Lig yeni sezon yayın ihalesini kim kazandı? Süper Lig ihale sonucu açıklandı mı? Yeni yayıncı kuruluş beiNSport mu, Saran Medya mı, ihaleyi kim kazandı sonuçlar ne zaman açıklanacak? 
Süper Lig Yeni Sezon Yayın İhalesini Kim Kazandı?
Süper Lig ve 1. Lig karşılaşmalarının yeni sezonda hangi kanalda olacağı bugün Yayın Hakları İhale Komisyonu’nun yapacağı toplantı sonrasında netlik kazanacak. İki güçlü aday olarak gösterilen Bein Sports ve Saran Medya’dan hangisinin yayın haklarını kazanacağı insanların gündeminin üst basamaklarını meşgul ediyor. 
Bir çok spor sever yayın haklarını Saran Medya’nın kazanmasını istese de Bein Sports’un kazanmasını isteyenlerin sayısı da hiç az değil.

Süper Lig Yayın Hakları İhale Komisyonu TFF yayın hakları yayın ihalesi 1. Lig futbol Saran Medya Bein Sports