Süper Loto 23 Aralık 2021 Perşembe günü sonuçları ne zaman açıklanacak?

TAKİP ET

23 Aralık 2021 Perşembe günü Süper Loto sonuçları bugün canlı yayın eşliğinde açıklanacak. Şans oyunu severler yapılacak olan çekiliş esnasında tespit edilecek 6 şanslı numarayı doğru bir şekilde tahmin ederler ise büyük ikramiyenin de kazananı olacaklar. Peki 23 Aralık 2021 Perşembe günü Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları ne zaman açıklanacak? işte detaylar..

Reklam
Reklam


Haftanın ikinci Süper Loto çekilişi için bütün gözler bugün yapılacak olan Milli Piyango TV canlı yayınına çevrilmiş durumda. Tam tamına 95 milyon 566 bin TL devirli büyük ödüle sahip olan şans oyunu için 6 şanslı numaranın hangileri olduğu yapılacak olan canlı yayın sırasında belirlenmiş olacak. İşte çekilişin bütün detayları..

23 Aralık 2021 Perşembe günü Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Süper Loto çekilişi bugün akşam saat 21.30 'da yapılacak. Yaklaşık olarak 5 dakika ile 6 dakika kadar sürecek olan çekilişin bitmesi ile birlikte bilet sorgulam işlemleri de '' millipiyangoonline.com '' resmi internet adresinde yer alacak.
Haftanın yapılacak olan ikinci çekilişinde ise 2 rakam bilen kişiler, 3 rakam bilen kişiler, 4 rakam bilen kişiler, 5 rakam bilen kişiler ile 6 rakamı doğru olarak bilen kişiler büyük ikramiyeden pay alama hak kazanacaklardır. Yapılacak olan çekilişin ardından ise büyük ikramiyenin detayları da belli olacak.
Çekilişe katılmak isteyen oyun severler kolon başına sadece 3 TL ödeme yapaak şans oyununu oynayabilmektedirler. Bu oyunu oynayabilmek için Milli Piyango bayilerini, Milli Piyango mobil uygulamasını ya da '' millipiyangoonline.com '' resmi internet adresini kullanabilirler. 18 yaşından büyük olan herkes bu şans oyununa istedği kadar katılarak oynayabilir.

milli piyango büyük ikramiye milli piyango 23 aralık sonuçları açıklandı mı? süper loto 23 aralık çekilişi ne zaman?