Superbox taahhütsüz almak mümkün mü? Superbox ve Superbox Go Mobil fiyatları

TAKİP ET

Turkcell'in kullanıcılarına sunduğu eşsiz imkanlardan biri olan Superbox birçok kişi tarafından merak ediliyor. Superbox fiyat listesi 2021 nedir? Superbox go fiyatları nelerdir? soruları hakkında merak edilen tüm detaylar yazımızda…

Reklam
Reklam

Superbox fiyat listesini 2021 yılı için güncelledi. İnternetsiz yaşayamayanlar için Turkcell’in müşterilerine sunduğu Superbox taşınabilir ev internetini özelliğiyle herkesi mutlu ediyor. Turkcell, çıkarmış olduğu Superbox cihazıyla oldukça beğeni toplamıştır. Cihazın içerisinde bulunan SIM kartı sayesinde fiber hızda internet bağlantısı sunulmasının yanı sıra 4.5G baz istasyonuna bağlanarak kesintisiz bir biçimde internet fırsatı kullanıcılarına sunuyor. Superbox Go fiyatları merak edilirken sizler için araştırdık. İşte merak edilen tüm detaylar…


 Turkcell Superbox Fiyat Listesi

Kablosuz internet sağlama özelliğinin yanı sıra Superbox sahibi olan kişiler bu cihazı diledikleri yere götürerek rahatlıkla kullanabilir. Fiber altyapısı bulunmasa bile Turkcell Superbox ile yüksek hızda internet kullanımına erişebilirsiniz. Taşınabilir internet sağlayıcısı kategorisinde yer alan ve müşterilerine sunduğu yüksek performansla ön plana çıkan Superbox ücretleri, cihazın tarife ve modem kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Turkcell Superbox, imkanlarından faydalanmak isteyen müşteriler modem ücreti ödemeden sunulan inanılmaz fırsatlardan yararlanıyor. Taahhütlü abonelikler için indirimli olarak 2021 yılında Superbox fiyatı 159,9 TL olarak belirlenmiştir.

Superbox 2021 yılı fiyat listesini güncelledi. Yeni fiyatlar ile müşterilerini bekleyen Turkcell Superbox fiyat seçenekleri şu şekildedir:
Mobil Wifi Fırsat 100 GB aylık 169,90 TL
Mobil Wifi Fırsat 200 GB aylık 209,90 TL

Fiyatların belirlenmesinde bazı şartlar mevcuttur. Bu şartlar şunlardır:

Turkcell’den alınan Superbox fiyatları, alınacak paketlere göre farklılık arz eder.

Paketin fiyatını belirlemedeki en önemli unsur cihazın sunacağı internet kapasitesidir.

Alınacak paketler içerisinde en yüksek fiyatlar genellikle sınırsız internet hakkı sunan paketlerdedir.

Paketler 24 aylık taahhütname karşılığında verilir ve ödemeler Superbox fiyat listesi üzerinden belirlenerek kullanıcılardan aylık olarak tahsil edilir.

Turkcell Superbox cihazlarının alım süreçleri diğer modemlere oranla daha pratik ve hızlı işleyen bir süreci kapsar.

 
Superbox Tarife Paketleri
Superonline tarafından desteklenen tarife paketleri bulunduğu konumdan bağımsız bir şekilde kullanıcılara göre çeşitlendirilir. Superbox cihazları, SIM kart’ı ile aktive olurken 10 adrese kadar da kullanma imkanı sağlar. Tarifelerinde başta 2 adreste 4.5G kullanımı sunan Turkcell, Superbox 2’den fazla adreste cihazın kullanımı sağlamak isteyenler için farklı bir tarife sunmaktadır. 2’den fazla adreste kullanmak isteyen kişler Turkcell Superbox fiyat listesi üzerinden adres başına aylık 10 TL ek ücretlendirme ile kullanıcıya sunulur. Turkcell Superbox tarifeleri kullanıcı ile anlaşma sağlandığında kampanyalı olan kullandırım başlatılır. 24 aylık yapılan taahhütlendirme bittiğinde kullanıcı herhangi bir işlem yapılmaz ise otomatik olarak taahhütsüz paketlere geçiş sağlanır.

Cihaz 4.5G adı altında 5G teknolojisine sahiptir. 10 Mbps ve 20 Mbps fiber hızındaki interneti kablosuz bir şekilde sunan Turkcell Superbox 5G fiyat listesi şu şekildedir:

50 GB internet 159 TL

100 GB internet 219 TL

200 GB internet 269 TL

500 GB internet 399,9 TL olarak belirlenmiştir.
Turkcell Superbox Kampanyalı Paketleri
Turkcell Superbox kullanıcılarına 24 aylık taahhüt imkanı sunmaktadır. Sağlanan anlaşmanın ardından Turkcell Superbox kampanyalı paket fiyatlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Diğer bir ifadeyle, taahhüt süresi devam eden müşteriler indirimli kampanyadan yararlanabilecekler. Superbox kampanyalı paketler şu şekildedir;
Superbox 4.5G internet kampanyası ve Superbox fırsat internet kampanyası olarak iki farklı çeşide ayrılır.
Superbox 4.5G internet kampanyası 24 aylık taahhütte 500 GB kota imkanı sunar.
Superbox Turkcell fiyat bakımından 399,9 TL olarak kullanıcıdan ödeme istenir.
Diğer yandan Superbox fırsat internet kampanyası 24 aylık taahhüte 150 GB kotayı 159.9 TL fiyatıyla kullanıcılarına sunar.

Superbox Go Mobil
Turkcell Superbox kampanyaları kapsamında yer alan Superbox 20 Mbps hıza sahip sınırsız internet kampanyası sunmaktadır. Bu kampanya incelendiğinde şu verilere rastlanılmıştır:
20 Mbps’ye kadar hız sunan paketin aylık ücreti 299.90 TL’dir.
Kampanyalarda altyapı ve herhangi bir kablo şartı bulunmadan limitsiz kota olacak şekilde hizmet kullanıcıya sunulur.
Sunulan kampanyalar 24 ay için geçerli olmak kaydıyla sunulmaktadır.
Superbox Go Mobil ve Superbox 2021 fiyat listesi dışında, Turkcell bazı dönemlerde Superbox alanlara ilk 2 veya 3 aya kadar ücretsiz kullanım hizmetini müşterilerine sunabiliyor.
 

Turkcell Superbox Fiyat Listesi Turkcell Superbox Turkcell Superbox Fiyat