Süperbox Wİ-Fİ şifresi nasıl değiştirilir? Süperbox Wİ-Fİ şifresi değiştirme

TAKİP ET

Süperbox kullanıcılarının karşılaştıkları sorunlardan birisi de ara yüz bilgilerinin yanlışlığından dolayı Wi-Fi şifresini değiştirememektir. Süperbox Wİ-Fİ şifresi nasıl değiştirilir? Şifreyi değiştirmek için ne yapmak gerekiyor? 

Reklam
Reklam

Normalde modem alındığı zaman ara yüz giriş bilgileri modemin hemen alt bölgesinde yer almaktadır. Modem kurulduktan sonra şifre değiştirildiğinde ilk şifrelerle giriş yapmak isteyenler, giriş işlemini gerçekleştiremedikleri için kullanıcılar Süperbox modem şifre değiştirme işleminin nasıl yapılacağını bilmiyor. Kullanıcıların modemlerinin şifrelerini değiştirebilmesi için bilgisayarda ya da telefonda modemin internet bağlantısı olması gerekmektedir.  

Süperbox kullanıcı adı şifre 

Turkcell Superbox modeminizin şifresini değiştirmek için izlenmesi gereken adımlar vardır. İlk kurulumda modemin arka yüzünde SuperBox kullanıcı adı ve şifresi yazmaktadır. Wi-Fi şifresi değiştirmek isteyenler, bu bilgileri girdiğinde şifre kabul edilmiyorsa reset atılması gerekmektedir. Reset atıldıktan sonra yeni kullanıcı ismi, şifresi, admini super online olarak yeniden güncellenmektedir. Daha sonra ara yüze bu bilgiler girildiği zaman Wi-Fi şifresi değiştirebilir. 

Turkcell Süperbox şifre değiştirme 

Bilgisayar üzerinden ya da mobil cihazlardan Wİ-Fİ şifresi değiştirilebilir aynı zamanda şifre unutulduysa sıfırlanabilir. Turkcell Superbox şifresini değiştirmek için şu adımlar izlenmelidir: 

Öncelikle hangi modemin şifresini değiştirmek isteniyorsa ona bağlı olmanız gerekmektedir. Burada karşınıza çıkan araç arama çubuğu kısmına “192.168.1.1” sayıları yazılarak ara yüz bölmesine gidilmelidir. 

Daha sonra Wi-Fi modemine reset atılmalıdır. 

Reset atılmasından sonra Superonline şifresiyle, kullanıcı adı admin olarak girilmelidir. 

Açılan sayfadan Wi-Fi ayarlar kısmına gidilmelidir. 

SSID yazan kısma modemin Wi-Fi’nin ismi yazılır. 

Geçiş anahtarınaysa Wi-Fi şifresi yazılmalı ve sonra uygulama seçeneğine tıklanmalıdır. Daha sonra şifre değiştirilmelidir. Bu adımlar tamamlandığında SuperBox şifre değiştirme yapılmış olur.

turkcell süperbox wi-fi wi-fi şifre değiştirme