Şüphelendiği 2 arkadaşını öldüren zanlı: Sırıtınca kendimi kaybettim!

TAKİP ET

Zonguldak'ta Ali Kılıç isimli bir kişi eşinin kendisini aldattığından şüphelenip ortaya çıkan bu dedikoduları kuzeni Sercan Kılıç'a ve arkadaşı Ferdi Gebedek'e sordu. Karşısındaki insanların sırıtmalarına öfkelenen Ali Kılıç, gözünü kırpmadan 2 arkadaşını birden öldürdü. Zanlı'nın mahkemede söyledikleri ise kan dondurdu.

Reklam
Reklam

25 Mayıs 2021 yılında Zonguldak merkeze bağlı Birlik Mahallesi'nde meydana gelmişti. Maden işçisi olarak çalışan Ali Kılıç isimli bir kişi eşinin kendisini aldattığından şüphelenerek ortaya çıkan dedikoduların aslını sorduğu kuzeni Sercan Kılıç ile arkadaşı Ferdi Gebedek'i öldürdü. 


Kuzeni ve arkadaşını öldüren Ali Kılıç daha sonra, eve gelerek eşi N.K.'yi darp etti. Kocasının elinden kurtulan N.K. komşularına sığınırken, Ali Kılıç polis tarafından gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Ali Kılıç, 'kasten öldürme' suçlamasından ikişer defa müebbet hapis cezası talebiyle hakkında dava açıldı.


Zonguldak 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianame ile birlikte açılan davada tutuklu olarak yargılanan Ali Kılıç, duruşmada verdiği ifadesinde N.K ile 5 yıldır evli olduklarını ve eşinin sosyal medya hesabında gördüğü bir mesaj sonrası kendisinde bir aldatılma kuşkusu düştüğünü söyledi. Eşinin kendisini aldattığına yönelik bazı duyumlar aldığını anlatan Ali Kılıç, eşiyle sürekli kavga ettiğini belirtti ve aralarının düzelmesi için eşiyle İstanbul'a gezmeye bile gittiklerini aktardı. 

Hayatında yeni bir sayfa açmak için içki ve uyuşturucuyu bırakacağının sözünü verdiğini, ardından psikoloğa da gittiğini söyleyen Ali Kılıç, olayın yaşandığı gün Ferdi'nin dükkanına gittiğini ve daha sonra arkadaşıyla birlikte dükkandan çıkarak kuzeni Sercan Kılıç'ı almaya gittiklerini, araçla olay yerine vardıklarında Ferdi ve Sercan'a gerçekleri söylemesini istediğini, Sercanın'da cevap vermeyerek sırıtmaya başladığını söyledi.

Sercan ve Ferdi'nin onlara karşı söylediklerini inkar etmeyerek, kabul etmiş anlamında sırıtınca kendini kaybettiğini belirten Ali Kılıç, pişman olduğunu sözlerine ekledi.


Mahkemede ifadesi alınan N.K. ise eşini aldatmadığını ve uyuşturucu aldığı için Ali Kılıç'ın aklına ara ara böyle düşüncelerin daha önce de geldiğini belirtti. Mahkeme, diğer tanıklarında dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.


 

zonguldak ali kılıç cinayet