Şüpheli ölüm: 10. kattan düşen genç kız hayatını kaybetti!

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olayda bir genç kız hayatını kaybetti. İlçedeki bir sitede, binanın 10. katından düşen 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybederken polis kaçmaya çalışan 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Alınan son dakika haberine göre, ilçede bir sitenin 10’uncu katındaki Rabia Yaman (17) henüz bilinmeyen bir sebeple dün akşam pencereden aşağı düştü.

AA’nın haberine göre, genç kızın düşmesinin ardından panikleyerek olayın yaşandığı yerden uzaklaşmaya çalışan 3 kişi tespit edildi. Site sakinleri gördükleri şüphelileri durdurup polise haber verdi.

3 kişi gözaltında

Olay yerine derhal gelen sağlık ekipleri 10. kattan düşen Rabia Yaman’ın hayatını kaybettiğini belirken polis ekipleri de kaçmaya çalışan 3 şüpheli kişiyi gözaltına aldı.

İlk incelemede edinilen bilgiler 4 kişiden ikisi kadın olmak üzere günübirlik kiraya verilen 10. kattaki dairede eğlenme amacıyla bulundukları yönünde. Grubun içindeki Rabia Yaman’ın ise dün akşam pencereden düşme nedeni henüz bilinmiyor.

Rabia Yaman’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na otopsi yapılmak üzere kaldırıldı. Gözaltına alınan üç şüpheli ise sorgulanmak için emniyete sevk edildi.



İfadeleri alındı
E.C.A (14), Mehmet K. (24) ve Volkan C. (19) gözaltına alınarak ifade vermek için emniyete götürüldü.
Volkan C. verdiği ifadede “Ben Mehmet ve E.N.’yi tanıyorum, Rabia ile yeni tanışmıştım. Alkol aldık ve birlikte eve gittik, bir süre sonra Rabia tuvalete gideceğini söyledi. Ayağa kalktı, cama doğru giderken koşup tuttum. Sonra odada oturan Mehmet ve E.’ye seslendim ‘Bu kız atlayacak’ dedim. E. Rabia’yı alıp ‘Kız kıza konuşalım’ dedi. İçerde konuşurlarken Rabia kalkıp koştu ve atladı” dedi.

“Rabia atladı’ diye bağırdı, ben görmedim”

Mehmet K.’nın verdiği ifadede şunlar geçti; “E. ve ben odada oturuyorduk, Volkan ‘Bu kız atlayacak’ diye seslendi. Yanlarına gidince E. kız kıza konuşmak için onu aldı. Biraz sonra da E. ‘Rabia atladı’ diye bağırdı. Ben başka bir şey bilmiyorum, görmedim.”

Şüphelilerin işlemleri hala devam ediyor.