Suriyeli kadına tekme atan adam tutuklandı

TAKİP ET

Gaziantep'te Suriyeli kadına bir şahıs tarafından tekme atılması büyük tepki toplamış ve olay günlerce konuşulmuştu. Zihinsel engelli kadına tekme atan ve olayın ardından gözaltına alınan şahısla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sosyal medyanın gündemine oturan ve büyük tepki çeken olayın ardından Gaziantep Valiliği'nden açıklama gelmişti. 

Reklam
Reklam

Gaziantep’te Suriyeli kadına bir şahıs tarafından tekme atılması büyük tepki toplamış ve olay günlerce konuşulmuştu. Zihinsel engelli kadına tekme atan ve olayın ardından gözaltına alınan şahısla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sosyal medyanın gündemine oturan ve büyük tepki çeken olayın ardından Gaziantep Valiliği’nden açıklama gelmişti.  Çocuk hırsızına benzetilen 70 yaşındaki Suriyeli zihinsel engelli kadın, Şakir Ç. tarafından tekmeli saldırıya uğramıştı. Herkesin tepkisini toplayan olayın ardından Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış ve saldırgan Şakir Ç. gözaltına alınmıştı. Emniyetteki ifadesi ortaya çıkan saldırgan pişman olduğunu söyledi.

Suriyeli Yaşlı Kadına Tekmeli Saldırı

İç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Ve Gaziantep’te yaşamını sürdürdüğü öğrenilen 70 yaşındaki zihinsel engelli kadın, çocuk hırsızına benzetildiği gerekçesiyle tekmeli saldırıya uğradı. Gaziantep’te yaşanan olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Suriyeli yaşlı kadının uğradığı saldırı herkesin tepkisini topladı. Olay üzerine Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı ve yaşlı kadına saldıran şahsın Şakir Ç. olduğu tespit edildi. Saldırgan, yapılan operasyonla gözaltına alındı.



İfadesi Ortaya Çıktı

39 yaşındaki Şakir Ç.’nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Tekme attığı için pişman olduğunu söyleyen zanlı, ‘Düztepe mahallesinde toplanan kalabalık grup kadının çocuk kaçırdığını söyledi. Bunu duyunca kendimi kaybettim. Bu nedenle tekme attın.’ dedi.



Tutuklandı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Şakir Ç., adliyeye getirildi ve savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Suriyeli zihinsel engelli kadına tekme atan Şakir Ç., ‘Kasten Yaralama’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşlı kadının ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı.