Suriyeliler Şanlıurfa'da  araçlardan dolar salladı! Bir kenti ayağa kaldıran görüntüler

TAKİP ET

Şanlıurfa'da kaydedilen ve kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüler tepki çekti. Suriyeli oldukları iddia edilen kişiler tarafından oluşturulan araç konvoyu Şanlıurfa halkının tepkisini topladı. Araçlardan Suriye bayrağı ve dolar sallayarak korna çalan şahıslara tepki gösteren vatandaşlar konvoyun geçişi esnasında araçları tekmeleyerek olaya tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa’da kaydedilen ve kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüler tepki çekti. Suriyeli oldukları iddia edilen kişiler tarafından oluşturulan araç konvoyu Şanlıurfa halkının tepkisini topladı. Araçlardan Suriye bayrağı ve dolar sallayarak korna çalan şahıslara tepki gösteren vatandaşlar konvoyun geçişi esnasında araçları tekmeleyerek olaya tepki gösterdi. Sosyal medyanın gündemine yerleşen görüntülere tepki yağıyor. Şanlıurfa’da Suriyeli oldukları iddia edilen ve lüks araçlarla konvoy oluşturan şahıslar bir kenti ayağa kaldırdı. Lüks araçlardan dolar ve Suriye bayrağı salladıkları görülen şahıslara vatandaşlardan tepki geldi. Araçların geçişi esnasında yol kenarına toplanan onlarca kişi slogan atarak araçları tekmeledi ve yaşananlara tepki gösterdi. İşte olayın detayları…

Şanlıurfa’da Tansiyon Yükseldi

Şanlıurfa’da kaydedilen görüntüler ülke gündemine yerleşti. Sosyal medyada da hızla yayılan ve tepki çeken görüntülerle ilgili yorum yağıyor. Suriyeli oldukları iddia edilen kişiler tarafından oluşturulan araç konvoyunun şehrin ortasından Suriye bayrağı ve dolar sallayarak geçmesi vatandaşların tepkisini çekti. Kornalar çalarak şehrin göbeğinde dolaşan şahısların yaptığı hareketler vatandaşları öfkelendirdi. 

Araçları Tekmeleyip Slogan Attılar

Lüks araçlardan oluşan konvoyun caddeden geçişi esnasında yol kenarında toplanan onlarca kişi konvoya sert tepki gösterdi. Olay yerine gelen polis ekipleri öfkeli kalabalığı dağıtmak için biber gazlı müdahalede bulundu. Tansiyonun giderek arttığı bölgede öfkeli kalabalık lüks araçlardan oluşan konvoyu tekmeleyerek sloganlar attı ve tepkilerini dile getirdi.

Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Şanlıurfa’da kaydedilen görüntüler sosyal medyanın da gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları paylaşılan görüntülere tepki gösterdi ve lüks araçlardan dolar ve bayrak sallanmasının vatandaşları tahrik ettiğine dair yorumlar yapıldı.